Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ohodnoťte prosím půdorys tohoto BUNGALOVU

Od: matan* odpovědí: 4 změna:
Ohodnoťte prosím půdorys tohoto BUNGALOVU a prosím poraďte jaký nejlevnější strop by se hodil pro tento Bungalov bez půdních prostorů maximálně jako odkládací plochy(ale nemusí být). Prostě nejlevnější strop.Děkuji za odpověď.
Ohodnoťte prosím půdorys tohoto BUNGALOVU

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

technikjirik*
hodnocení

2x

Standartní chalupa se startním rozmístěním místností. Nic z čeho bych byl odvázaný a unešený, ale dovedl bych si představit v tom nějaký ten pátek žít, ale dýl než je nezbytně nutné. Prostě klasika obšlehnutá z typizovaných projektů a upravená tak aby to nebudilo dojem skopírované práce(dost neštastně). Má to pár podivností jako třeba umístění krbu hned vedle dveří do místnosti a v průchozí zóně ve směru vstup vs. ostatní obytné místnosti. Takové nepraktické se mi to zdá, ale to je jen mů vkus. Nechtěl bych se vyhřívat na kožichu ze lva před krbem, v ruce svatovavřince a v druhé lepou děvu a kolem mne procházejí ostatní rodiní příslušníci ve snaze dostat se do svých pokojů neb jinou cestu nemají. Ta chodba pro ostatní místnosti mi přijde jako zbytečná a na proti tomu vtsup do domu nesmírně malý, když vezmu v potaz že to má bát barák pro 4-6 lidí, kteří, kdyby se společně chtěli dostat z baráku tak se v tom vstupu ušlapou, a to tam není ani místo pro odložení oděvu a obuvi návštěv. Vstup do koupelny je také neštastný. Půjdu z garáže si umít ruce a musím projít čistou zonou. s tím stropem by neměl být přeci problém, SDK to vyřeší a není asi nic jednodušího. Jde o to jak je řešena konstrukce střechy jestli jsou to sbíjené vazníky pak Volím rovný strop z SDK a jestli je to klasika krokve s kleštinama, pak by stálo za úvahu ty krokve přiznat a pro efekt do toho mrsknout ještě střešní okno nad obývákem nad vstupem na terasu. To je tak vše co mě nadá při prvním pohledu. Jestli jsem Vás nepotěšil pak je mi líto protože další větou vás vyloženě naštvu... Tuto stavbu navrhoval amatér, který nemá zkušenost s bydlením v rodiném domě a nemá ani páru o bytové architektuře. Prominte prosím moji upřímnost, ale ptal jste se na názor. Přepracujte to... je to chabé i na ročníkový projekt druhého ročníku stavební průmky.

hodnocení

1x

Dobr. den. projektuju dopr.stavby :-D. Chodba u pokojů je na mě dosti šílená. Pokuste se ji zrušit! Prosím,a zvětšete pokoje. Co je lepší: Spousta chodeb a malé pokoje, nebo větší pokoje a žádné nesmyslné chodby? Proč chodit do pokoje přes 2je dveře . .? :(. Sice z obýváku by bylo hodně dveří! Alekdyž byste na to měli, dají se sehnat krásné typy dveří a dá se na to koukat. Do ložnice vlevo dole by se dalo chodit "spodní stěnou" kdyby se ložnic protáhla "doprava". Dveře do kopupelny zkusit ze stejného směru jako je vstup,aby nebyly z obýváku skoro vidět. Mira.*klik*

doplněno 15.03.09 11:59:

s krbem si nevím rady, kde ho dát.

hodnocení

0x

Z jakého hlediska si to přejete ohodnotit?

...tak vážnou součást stavby jako je strop by měl řešit projektant a statik. Nevíme ani skladbu krovu a vůbec...

...nejlevnější řešení nebývá to nejvhodnější...

matan*
hodnocení

myslel jsem tím jak se vám líbý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]