Nejste přihlášen/a.
Díky za rady,všechno jsem vyzkoušel a nic nepomohlo. Při podrobné prohlídce jsem zjistil, že na sondě jsou 2 malé dírky,kterými se voda asi dostala dovnitř,byla to moje chyba,nevěděl jsem, že je to na uzení,tedy nepřijde do styku s kapalinou. Rozebírat mám strach a tak tam nechám vodu jak je, až do té doby než přestane fungovat. Souběžně scháním nějaký do kapaliny,ale všude mi nabízí jen zavařovací,který je moc velký- tak uvidíme,až budu mít víc času na web.
Teploměr jsem vložil do krabice se sáčkovanou rýží a když jsem jej cca po třech týdnech hledal, tak jsem převrátil celý byt vzhůru nohama a protože jsem jej nenašel ,nakonec koupil malý zavařovací. Dnes jsem šel vařit rýži k obědu a teploměr tam byl. Takže děkuji za dobrou radu, protože voda už uvnitř za sklem opravdu nebyla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.