Nejste přihlášen/a.
Bydlím ve státním bytě 1+1(je to nájemní byt,vlastníkem je domovní správa).V tomto roce mi byla na faktuře naúčtována 2x vyšší spotřeba el.energie ve VT než v NT.Ze strany E.ONu bylo vše v pořádku, provedli mi kontrolu.Chyba byla v pojistné skříňce(ve stykači, který se přiškvařil),a proto se bojler zapínal stále.Elektrikář mi stykač vyměnil za nový.Musím uvést,že pojistná skříňka je v bytě. Roční spotřeba v bytě 1+1, víc jak 25 000,-,to mi bylo divné.
Co mohu teď dělat a kam se obrátit? Kdo převezme zodpovědnost za doplatek skoro 10 000,- Kč?Mohu to požadovat po domovní správě jako pronajímateli?
Děkuji za odpověď
Co mohu teď dělat a kam se obrátit? Kdo převezme zodpovědnost za doplatek skoro 10 000,- Kč?Mohu to požadovat po domovní správě jako pronajímateli?
Děkuji za odpověď
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
dexx®
2x
Bohužel za to,co je za elektroměrem je Vaše,a pokud je na to platná revize(i když to dneska spousta revizáků podepíše a to tam ani nebyli),takže můj závěr je ten že s tím nic neuděláte...![]()
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]