Nejste přihlášen/a.
Hezké odpoledne.
Mám takový dotaz. Nakoupil jsem v našem městě před týdnem OSB desy. Cena za jednu desku byla 187 Kč. Teď jsem je chtěl jet nakoupit do OBI , ale tam mají ty samé za 217 Kč desku- To je rozdíl 30 Kč deska.Při východu z prodejny jsem viděl velký plakát garance nejnižší ceny. Pokud naleznete stejný výrobek ve stejném městě za nižší cenu , než má OBI , prodá Vám OBI výrobek za stejnou cenu ( 187 Kč ) a ještě jí poníží o 15 %. To by potom vycházel deska na 158,95 Kč. To by bylo úžasné.
Chci se zeptat , máte někdo s tímto zkušenost , je to pravda co píší na tom plakátu , nebo to jsou jen kecy v kleci. Samozřejmě mám i účtenku z prodejny , kde to bylo levnější.
Mockrát děkuji za reakce. Vám OBI
Nejen výrobce, ale stejný EAN kód! V některých marketech prodávají výrobky jiných jakostí či šarží, nebo přímo určené pro jiného prodejce, pak je i EAN kód jiný. Věřte, že není jednoduché obchodníka nachytat, usvědčit a zkasírovat !
Jednou jsem tohoto využil v Baumaxu. Ale jednoduché to tedy nebylo. Oni nemají problém, když jim přinesete leták (platný) jiného hobbymarketu a ukážete jim to. Musí se jednat o identický výrobek (stejný čárový kód).
Horší to je, když chcete něco mimo leták - já přinesl vytištěnou fotku zboží z jiného hobbymarketu a vyfocený štítek s EAN číslem, cenovkou atd. Ale oni řekli (vcelku logicky), že neví, jestli je to aktuální. Nakonec zvedli telefon a do toho konkurenčního obchodu zavolali a cenu si potvrdili. Pak mi tu nižší cenu dali. Takže tak...
Jo a nesmí to být nabídka (ta konkurenční) velkoobchodu nebo e-shopu. Ale každý hobbymarket ta pravidla může mít trochu odlišná...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.