Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Garance nejnižší ceny - OBI

Od: stavar* odpovědí: 8 změna:

Hezké odpoledne.

Mám takový dotaz. Nakoupil jsem v našem městě před týdnem OSB desy. Cena za jednu desku byla 187 Kč. Teď jsem je chtěl jet nakoupit do OBI , ale tam mají ty samé za 217 Kč desku- To je rozdíl 30 Kč deska.Při východu z prodejny jsem viděl velký plakát garance nejnižší ceny. Pokud naleznete stejný výrobek ve stejném městě za nižší cenu , než má OBI , prodá Vám OBI výrobek za stejnou cenu ( 187 Kč ) a ještě jí poníží o 15 %. To by potom vycházel deska na 158,95 Kč. To by bylo úžasné.

Chci se zeptat , máte někdo s tímto zkušenost , je to pravda co píší na tom plakátu , nebo to jsou jen kecy v kleci. Samozřejmě mám i účtenku z prodejny , kde to bylo levnější.

Mockrát děkuji za reakce. Vám OBI

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cena
hodnocení

0x

Nesmí to být velkoobchod

hodnocení

0x

proc si se nesel zeptat na info? Od toho tam je. Zas tak lez to byt nemuze , jinak je to klamava reklama a muzes na to poslat coiku , ale urco to bude mit nake pravidla a ty by vam rekla na infu.

zepe*
hodnocení

0x

Podmínky ZDE takže nárok máte :)

hubas*

Musí to být stejný výrobce!

hop®

Nejen výrobce, ale stejný EAN kód! V některých marketech prodávají výrobky jiných jakostí či šarží, nebo přímo určené pro jiného prodejce, pak je i EAN kód jiný. Věřte, že není jednoduché obchodníka nachytat, usvědčit a zkasírovat ! :)

tomasek*
hodnocení

0x

Jednou jsem tohoto využil v Baumaxu. Ale jednoduché to tedy nebylo. Oni nemají problém, když jim přinesete leták (platný) jiného hobbymarketu a ukážete jim to. Musí se jednat o identický výrobek (stejný čárový kód).
Horší to je, když chcete něco mimo leták - já přinesl vytištěnou fotku zboží z jiného hobbymarketu a vyfocený štítek s EAN číslem, cenovkou atd. Ale oni řekli (vcelku logicky), že neví, jestli je to aktuální. Nakonec zvedli telefon a do toho konkurenčního obchodu zavolali a cenu si potvrdili. Pak mi tu nižší cenu dali. Takže tak...

doplněno 15.01.14 16:29:

Jo a nesmí to být nabídka (ta konkurenční) velkoobchodu nebo e-shopu. Ale každý hobbymarket ta pravidla může mít trochu odlišná...

hodnocení

0x

oni to mají sychrované přímo u výrobce příklad:ta samá deska od stejného výrobce pro OBI č.124

pro BAUMAX č.125

solenza*
hodnocení

0x

Jednou jsem vracel v Obi také nějaké produkty a bylo to v pohodě. Vyšli mi vstříc. Ale to bylo vracení zboží, s cenovým dorovnáním zkušenosti zatím nemám. Ale také bych se klonil k tomu, že pokud jsou splněny podmínky tak vyjdou vstříc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]