Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou podlahu do kuchyně

Od: aaaaa* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, jakou podlahu mi doporučíte do kuchyně - plovoucí nebo kachlovou dlažbu. Která z nich je trvanlivější? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Určitě mezi těmito dvěma bych doporučil dlažbu,nebo lino jako plovoučku.Pokládal jsem vloni jednu,která se podobala tak,že si sousedka,která se přišla podívat,myslela,že je to plovoucí podlaha.

JABRAKA

lidka*
hodnocení

1x

Já mám v kuchyni lino se vzorem dlažby. Jsem moc spokojená, protože lino se velice snadno a dobře udržuje a to je v kuchyni důležité. Myslím si, že to je i řešení nejlacinější a není problém s výměnou, případně i opravou poškozené části.

hodnocení

1x

trvanlivější je dlažba. O to menší trvanlivost mají předměty, které na dlažbu spadnou.. sklo, smalt na hrncích, uši...

plavající podlaha je hlučnější, citlivější na údržbu a vodu... v kuchyni by sem tam i mohla plavat, a to jí zrovna moc neprospívá...

na dlažbu můžu i s mokrým hadrem a pořádně odmočit... plavající ošetřujeme trochu jinak.

doporučoval bych radu p. Lidky... dnešní dezény na linoleu jsou velmi vydařené, pokládka a údržba jednoduchá, na dlažbu budete muset koukat roky, lino se dá měnit častěji..

rozhodnutí je na Vás...

zuzee*
hodnocení

0x

Taky se přikláním k linu nabo PVC podlaze - je to asi nejlevnější, dobře se udržuje. Když něco spadne na kachlovou dlažbu může prasknout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]