Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám SDK strop, na něm parozábrana a na ní vata. Je možno použít tyto led světla:
Jde mi o to aby nedocházelo k zahřívání. Výška světel je 12 mm, tak teoreticky by se ani nemusela protrhnout parozábrana, což by bylo dobré. Prosím poraďte
12mm je tloušťka standardního SDK...
Pokud je to 12cm, tak jde o běžný rozměr světel, LED světla mají vysokou účinnost, takže moc netopí, Asi bych svítidlo nejdřív vyzkoušel, rukou orientačně odhadnete, jestli něco může chytit nebo ne, ale asi bych se toho nebál...
doplněno 14.01.14 22:45:... a jestli je to fakt jen 12mm, tak neřešit, jak už bylo řečeno...
Stejně bych nad to svítidlo dal pro sichr třeba keramickou misku pod květináč dnem vzhůru. Otázkou je, kudy jí tam dostat. Nikdy nevíte, kdy ta LED odejde a někdo tam v nouzi strčí 50W halogenku.
Podle toho obrázku je skutečně tloušťka 1,2 cm, tedy 12 mm. Tím pádem to není už vůbec neřešil.
doplněno 14.01.14 22:44:Oprava: Tím pádem to není už vůbec proč řešit.
Vůbec bych se toho nebál...
Do těchto světel nikdo nikdy jinou žárovku nedá, neboť samotné světlo je vlastně velká žárovka.
Ledky tam jsou po/..., takže tepla nahoru moc nepůjde.
doplněno 14.01.14 22:37:jinak všimněte si ceny na ebay, a porovnejte s cenou na ecoplanet... síla...
třeba: "Recessed Ceiling Panel" nebo "Recessed Ceiling LED"
nebo ten můj předchozí odkaz přímo na konkrétní nabídku...
Dal jsem sem jen odkaz na výrobce, kde je popis světla. Jinak u nás jde sehnat v Praze za 632Kč 18W. I tak je to sakra rozdíl. Holt ČR
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.