Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kopie klíče

Od: heterak® odpovědí: 10 změna:

Jak udělat kopií vložkového klíče když je něm číselný kod a já nemám "bezpečnostní kartu".

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Téměř u každého (spíše menšího) klíčaře Vám ho udělají i bez karty.

Kartu jsem nepotřeboval nikdy.

To bych netvrdil. Mně nechtěli udělat kopii ani když jsem s klíčem přinesl i vložku (kartu jsem neměl).

hanher*

I když by neměli, většinou nemají důvod nevyhovět.

hop®

Mají docela reálný důvod, od některých klíčů nemají polotovar...

corben11
Ahoj, potreboval bych poradit kde bych si mohl udelat kopii klice bez karty?
humbucker*

Ahoj. Hoši, já se obětuju.

Tu kopii ti řízne skoro každý, kdo to normálně dělá. Je to limitovaný jen tím, že ne na každý klíč, je k mání správný polotovar. Obejdi si pár živnostníků a uvidíš. Ahoj.

hop®
hodnocení

0x

Pokud nemáte "trezorák", u kterého k výrobě duplikátu požadují i kartu, tak lze udělat kopii klíče BUĎ podle klíče NEBO podkle karty.

vlada*
hodnocení

0x

Zdravím.

Taky mě udělali klíče bez karty.

kamill*
hodnocení

0x

Klúč ,ktorý sa zhotoví na kopírovacej freze je iba lepšia-horšia kopia kde je zanesená nepresnost obdratého klúča.Klúč zhotovený podla kodu na karte je Originál .Kvalita,presnost a záruka

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Běžní kopíráci s nějakýma číslama většinou neprudí. Dělám ročně klíče za asi 2500Kč a nikdy nebyl řádnej problém něco říznout. Jen na jden klíč nebyl polotovar, ale nijak jsem to nehrotil. Kdyby byl tak moc potřeba, řešení by se našlo. U speciálek mimo město. Měl jsem kámoše, co dělal klíče z mosaznýho plocháče. Obyčejný,dozický, prostě cokoliv. Bohužel už umřel. Dneska to kopírování dělá kde kdo. Jeden bulík machroval a že ať si jeden FABkový klíč říznu. Docela se mi povedl. Bylo to v roce 1988 v komunále.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]