Nejste přihlášen/a.
Jak udělat kopií vložkového klíče když je něm číselný kod a já nemám "bezpečnostní kartu".
Téměř u každého (spíše menšího) klíčaře Vám ho udělají i bez karty.
Kartu jsem nepotřeboval nikdy.
To bych netvrdil. Mně nechtěli udělat kopii ani když jsem s klíčem přinesl i vložku (kartu jsem neměl).
Pokud nemáte "trezorák", u kterého k výrobě duplikátu požadují i kartu, tak lze udělat kopii klíče BUĎ podle klíče NEBO podkle karty.
Ahoj. Běžní kopíráci s nějakýma číslama většinou neprudí. Dělám ročně klíče za asi 2500Kč a nikdy nebyl řádnej problém něco říznout. Jen na jden klíč nebyl polotovar, ale nijak jsem to nehrotil. Kdyby byl tak moc potřeba, řešení by se našlo. U speciálek mimo město. Měl jsem kámoše, co dělal klíče z mosaznýho plocháče. Obyčejný,dozický, prostě cokoliv. Bohužel už umřel. Dneska to kopírování dělá kde kdo. Jeden bulík machroval a že ať si jeden FABkový klíč říznu. Docela se mi povedl. Bylo to v roce 1988 v komunále.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.