Nejste přihlášen/a.
Chci e optat odborníků...Pokud na beton v poschodíprvní beton dám dřevěné rošty..mezi ně dám kročejové desky a navrch dám dřevotřísku a pak mirelon a pak koberec..
Jakou to bude mít účinnost jak zvukovou tak protihlučnou?
Můj vymyšlený postup je následovný... Beton napenetruji...pak petretrákem namazu takové koleje na které přileložím a tím se i přihytí opět jen proužek miranolu a nechám to uschnout...pak mezi miralon a a přiloženou lat bude montážní pěny..ta přichytí tu lat...a mezi ně vyskládám tu kročejovku ...Na vrch latě opět přichytím proužek miralonunebo kompletně po celé ploše a položím dřevořísku...
Trochu pro lepší přehlednost...zestručním vrstvy...od spodu..:
napenetrovaný miralonový pás--)miralonový pás--) přilepená pěnou lať váška4cm--) miralon ----) drevotřiska 2cm---) miralon--) koberec--)
mezi latěmi bude cca 60 cm...
nechci toho moc dokupovávat a rád bych to udělal z toho co mám...ale nevím...zdali tím spíše neudelam jen poloviční prace...
...bude se hluk hodně přenášet přes latě? vyskákají mi vysušené latě nebo vahou zůstanou stále pěkně na podlaze?
dřevořískové desky jsou 250 x 35cm dlouhé...o sile 2 cm...budu přišroupovávat k latím a spoje přelepovat izolepou...Má použít oboustranou pásku abych tím pak prichytit Miralon a nebo se miralon pouze nechá na ´´volno´´ a pak přimo na něj už jen koberec...
Můj postup je trochu zvláštní...ale mohlo to tak vyjít?
pokud opravdu dáte kročejovou izolaci MEZI rošt, tak je tam zcela zbytečná.
Hluk se bude přenášet přes rošt.
Zůstaňte u skladby: beton>kročejová izolace (záleží na typu)>osb 4pd(nebo 2x deska křížem)>koberec
doplněno 13.01.14 22:19:Jinak miralon pod koberec nemá vůbec smysl dávat.
Co konkrétně touto skladbnou potřebujete řešit?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.