Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jaká je nejlepší pájka pro práci, když bych chtěl letovat měděné topenářské trubky a nebo žlaby. Děkuji za rady. P.
Pokud jde o PÁJEČKU a nikoli PÁJKU asi PB hořák na trubky a k tomu kopyto na žlaby. Jinak u letování je kromě pájky hodně důležité tavidlo. Když zajdete do topenářské prodejny, určitě vám dobře poradí. Nebo zajít za nějakým topenářem, nechat si pájení ukázat a vyzkoušet. totéž u klempíře-pokrývače.
Soudě podle ohodnocení od tazatele se nepletete, nějak mne nenapadlo přemýšlet za něj, já debil jsem odpovídal přesně jen na dotaz...
... fakt se na to asi vykašlu, těžko se odpovídá, když se neumí dát dotaz...
Na letování topení používám dvoukilovou PB bombu a pájecí soupravu...
Ahoj. Jó HOPe, někdy je to těžký. Někdy je to až neskutečný. Už vidím, jak kterýkoliv topenář, předvádí kde komu jak se dělá s pájením mědi. Možná tak v učilišti, při dnech otevřených dveří, v učebně pro praxi.
Možná ne kterýkoli, ale každý řemeslník hodný toho označení nemá problém se "pochlubit" a popovídat si o své práci. Mě ještě nikdo po slušném dotazu neodmítl poradit a nikomu nevadilo, když jsem se mu podíval přes rameno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.