Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Mám v kuchyni plynový sporák a vedle něj dolní skříňku,ale mám obavy aby se lamino nevznítilo tím teplem když na plotnu dám hrnec.Jak vysoko by jste dali hořky nad pracovní desku kuchyňskou a tou dolní skříňkou? Děkuji
Máme taky plynový sporák z obou stran jsou skříňky z lamina hořáky jsou ve stejné výši jako skříňky a ještě se nestalo aby se lamino vznítilo od hrnce.A přece jak postavím hrnec na plotnu tak z kuchyně neodcházím na dlouho, stane se že si musím odskočit,ale abych nechala hrnec na plotně a odešla tak to ani náhodou.
Zdravím.
Já si ani nemyslím, že by z běžného vaření něco chytlo. Horší je když chytne olej na pánvi. V jedné rodině, kde jsme dělali elektroinstalaci se to stalo dokonce dvakrát po sobě. A to nebyl plyn, ale elektro varná deska. Kompletně vyhořená digestoř a všechno kolem ohořelé a očouzené zdi. Holt zapoměli, že něco smaží. Mám z toho doma fotodokumentaci, co se fotila pro pojišťovnu. Kdybych to neviděl, nevěřil bych. Ale ve vašem případě, pokud jsem dobře pochopil otázku by možná pomohlo oddělení nehořlavou deskou (např. cetrix, hliník, nerez, nebo něco podobného).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.