Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mramor - jak navrátit lesk?

Od: jim* odpovědí: 4 změna:

Mám renovovanou skříň, součástí je mramorová deska. Potřebuji u desky oživit lesk mramoru, uvítám jakýkoli dobrý nápad. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste použít například Lithofin MN Lešticí prostředek - krém. Je určen právě k tomuto účelu

doplněno 12.03.09 14:29:

Lze zakoupit zde:

SORTIM Praha, s.r.o.
Holešovice - přístav č.p. 19
170 00 Praha 7
Otevřeno:
PO-PÁ: 7,00 - 16,30 hod.
SO: 8,00 - 13,00 hod.

jim*
hodnocení

Sháněla jsem tento výrobek, ale neúspěšně. Nemáte ještě tip kde to sehnat? Díky

jabraka*
hodnocení

0x

Měli jsme na hřbitově krycí desku na urnové skříňce.Počasí a kyselé deště ji značně poškodily.Desku jsem sundal,odnesl ke kameníkům a tam mi ji přebrousili a přeleštili.Možná jsem to měl usnadněno tím.že to byl dobrý známý,ale jedna z možností to je.Zkus se zeptat.

Druhá možnost je použití epoxidového nebo PUR laku.Samozřejmě na mramor důkladně vyčištěný a vysušený.

JABRAKA

expe28*
hodnocení

0x

Podívejte se na www.aaa-autolaky.cz mají tam výrobky od firmy HG na všechny možné věci.Já osobně mám vyzkoušeno na plovoučky a koupelnu a jsem moc spokojen

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]