Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Film na dnešní večer

Od: amrdolevropsky odpovědí: 20 změna:

Ahoj všem,

poraďte prosím nějaký film na dnešní večer. Kdybych měl zmínit mé nejoblíbenější kousky, tak určitě Hanebný pacharti, Zkurvená noc, Horší než smrt, Acid house... no a do jakýho žánru, že bych chtěl nasměrovat?

1. Buď nějakej horror - ale pozor - ne typu Texaský masakr nebo Hostel, něco jako že uvěřitelnějšího. Kdysi se mi hodně líbil třeba Blair Witch - ani kapka krve, ale napětí hodně silný.

2. Nebo nějakou komedii - ale spíš nějakej hodně černej humor (viz. výše)

ZA SKVĚLÝ TIP VÁS BUDU CHVÁLIT NA KAŽDÉM KROKU ! :_)

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kami95
hodnocení

0x

Plivu na tvůj hrob jste viděl?

amrdolevropsky
hodnocení

Jo, i ten remake z roku 2009 (tuším). Hodně good...

kami95
hodnocení

0x

Tak to pak Human nature, trýznění..ale nevím, jestli se to dá někde stáhnout, nebo je to cenzurované..

amrdolevropsky
hodnocení

to jsem vůbec neznal, ale koukám že na CSFD to dostalo 16%...

foo*
hodnocení

0x

Millerovi na tripu je skvělá komedie která jako jedna z mála dokázala fakt rozesmát

amrdolevropsky
hodnocení

Super, už to tahám a děkuju !

foo*

akorát tam teda nečekejte moc toho černého humoru.. z hororu pak doporučím Jezero smrti (2008)

amrdolevropsky
hodnocení

jezero smrti jsem viděl, ale dík!

kami95
hodnocení

0x

Nebo Pád do tmy..je to sice taková kravina, ale to napětí tam je..

amrdolevropsky
hodnocení

myslíš ten starej americkej, nebo novější britskej?

kami95

Tyjo tak teť nevím..Myslím, že ten novější..je to o ženských co šli do jeskyň..

vis*
11.01.14 15:57
hodnocení

0x

Oni.

amrdolevropsky
hodnocení

Dííííííky, už to táhnu taky... :)

amrdolevropsky
hodnocení

TY BUDEŠ MŮJ ČLOVĚK !

Přísahám, všechny tyhle filmy by se objevily v mém žebříčku dvaceti nejoblíbenějších !

Vyjma toho posledního, ten neznám a právě ho stahuju... :)

kangaroo*
11.01.14 16:47

:)

kami95

Tak ze V zajetí démonů budeš těžce zklamaný..jen jsem kroutila hlavou, jak na takový film může ještě v dnešní době někdo zaplatit lístek a jít do kina..

hodnocení

0x

Experiment - 2001...ta nemecka verze. Amici natocili trapnou kopii jak uz to tak chodi, ze?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]