Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrušení trvalého bydliště

Od: hjdhcjxhv odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

Mám problém , nechal jsem svému bratrovi u sebe napsat trvalé bydliště a teď mu ke mě domů chodí dopisy od různých exekutorů a jednou mi už zvonily u dveří . Chci se zeptat jestli někdo neví jak mu to trvalé bydliště zrušit .díky moc

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

virus*
hodnocení

1x

Bohužel,jak já jsem pochopil různé informace jak tady na poradně,tak i z jiných zdrojů,můžete se "těšit" na návštěvu exekutora a potom budete muset dokazovat,že vše co je ve Vašem bydlišti je opravdu Vaše a ne bratra..tzn.účty o koupi,svědectví někoho druhého o tom,že např.televizor je Váš a pod.Máte problém a klidně se Vám může stát že exekutor bude konat a klidně vstoupí do Vašeho bydliště i v době Vaší nepřítomnosti a provede exekuci a na Vás bude potom dokázat,že zabavené věci jsou Vaše (pokud již nebudou vydraženy) Doporučuji neváhat,kontaktovat exekutora a jednat...čas je proti Vám.

luke237
hodnocení

0x
Odpoved treba v teto vcerejsi otazce od nekoho jineho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]