Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo je výrobce regulačního šroubení

Od: tymr odpovědí: 11 změna:

Mám dotaz, u radiátorů mám rohové regulační šroubení a potřeboval bych vědět výrobce. Na šroubení má na víku vyraženo SA. U přímého šroubení má toto SA také, ale na těle. Přikládám fotky. Do dnešního dne jsem si myslel že to je firma Comap, ale už si tak jistý nejsem.

Díky za pomoc

Tymr

Kdo je výrobce regulačního šroubení
Kdo je výrobce regulačního šroubení #2

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Podle zkratky mne napadla Sanha, ale dále jsem nad tím nebádal...

isteron
hodnocení

0x

Nebude to Slovenská armatúrka, ( Myjava )?

tymr
hodnocení

Tak ani na Sanhu a ani na Slovenskou armatúrku to nevypadá

hujer123*

logo výrobce bývá obvykle na těle armatury, nikoli takhle na víčku.

tymr
hodnocení

U toho rohového už tam nic není, jenom rozměry a u toho přímého to SA je na těle, ale na fotce je to možná špatně vidět.

tymr
hodnocení

Tak se omlouvám nějak jsem se překouknul, to SA je ji na těle šroubení. Stále si myslím ze to má být firma Comap S.A. France, ale mám tam ještě jedno šroubení od této firmy a to má na těle SAR v kroužku.

hodnocení

0x

Mohla by to být Severočeská armaturka, Ústí nad Labem.

tymr
hodnocení

Tak ta asi taky ne - používá zkratku SČA a rohová šroubení k radiátorům jsem v sortimentu nenašel.

Tymr

Tak už zbývají jen Spojené arabské emiráty :))

hop®
Saudska Arabie? :-D
hujer123*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]