Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na to při zalomení klíče v zámku

Od: zendel* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zlomil se mi klíč, v zámku který se zlomil při otočení u garáže a nemohu se do garáže dostat.Co mám udělat abych se dostal do garáže.Díky. Je to fabka a je zamčena.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

6x

hodnocení

0x
Vyhledejte v našem vyhledavači heslo #zlomený-klíč
Je tu mnoho podobných dotazů

hodnocení

0x

Když už selžou všechny pokusy, tak rozlomit vložku. Odšroubovat kování, na vložku nasadit #30 ořech s ráčnou a vložku rozlomit. Ořech muí být 6-ti hran.

buss
hodnocení

0x

Nepíšete ani CO je to za zámek, zda je zámek pořád uzamčen. Pokud nemáte, neumíte pracovat třeba s paklíčem, tak hledejte znalého zámečníka, ve městech jsou, nejspíše to zjistíte tam, kde dělají klíče. Někde mají adresu jako pomoc i v činžácích.

hujer123*
hodnocení

0x

Na to video, na který tady máte odkaz jste se nepodíval? Základ je dostat klíč do odemknuté nabo zamknuté polohy, pak by měl jít vytáhnout. Další možnost je povolat zámečníka.

oliver*
hodnocení

0x

Já mám podobný problém, chrěl bych se zeptat, jak mám vyndat klíček ve škole.Zlomil se mi a nechci to řešit ze školníkem.Je tam zaseklá jedna část.Děkuji předem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]