Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na vyrovnání úrovně podlah

Od: cihlik* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den.

Chtěl bych se zeptat.Renovoval jsem podlahu.vybetonoval jsem místo pro krbová kamna(položená dlažba) a kolem jsem zrekonstruoval parkety ale mezi betonem a parketami mán různou výšku.Najedné straně jsou parkety víša na druhé níže.Existuje nějaký tmel nebo něco podovného čím by se to dalo vyrovnat?Děkuji za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kjanik112*
hodnocení

0x

Co máte vlastně křivé?-parkety, nebo beton?

cihlik*
hodnocení

Křivý je beton s dlažbou.Úroveň betonu je na jedné straně víš než parkety a na druhé níž.

tomasek*
hodnocení

0x

Já bych tam dal přechodovou lištu... Takovou tu "obloukovou"(např. zde: floorwood.cz/... Buď samolepící nebo na přichycení s pomocí vrutů.

cihlik*
hodnocení

Lišta by tam nešla protože úroveň mezi podlahama ja na každém konci v jiné úrovni.+/- 1cm nahoru/dolu.

tomasek*

To by té liště nevadilo. Do jisté míry je i ohebná (obzvlášť pokud je plastová). Spíš jde o to, jak by to vypadalo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]