Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zavařovala jsem v létě dvě várky okurek. Ta první je super, ale v té druhé byl asi nálev moc slaný, že jsou okurky dost přesolené. Zajímalo by mě jestli by to šlo ještě nějak napravit. Díky za odpověď ![]()
Napravit nevím, spíše použít někde, kde se to ztratí, případně to vyrovná menší slanost druhé složky jídla, případně z toho udělat přednost. Ozdoba na chlebíčky nebo jednohubky které podporují žízeň? Nebo štěpánská? ![]()
Ještě možná převařit v neslané vodě, ale to bych se bál výsledku...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.