Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nedávno jsem při kontrole komína zjistil praskliny v komínových vložkách. Komín je z roku 1975, topím kotlem slokov, tah je dobrý , jen mě zarazili ty praskliny. Nikdy předtím jsem si toho nevšimnul, nevím jak dlouho tam ty praskliny jsou. Zajímalo by mě, jestli je to vážné a musím nechat komín vyvložkovat např. nerezem. Děkuji za odpověď.
doplněno 03.01.14 18:01:Díky za odpovědi. Okolo vložek jsou klasické cihly , jak se to dřívě stavělo, žádný stavebnicový systém. Snad to ještě nějakou dobu vydrží, na vložkování nějak teď nejsem připraven finančně ani psychicky.
No místama to vypadá už dost(foto 2).Jak to začne vypadávat tak budete asi bourat(záleží co je dokola-obal)Já bych to vyvložkoval ale silnějším plechem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.