Nejste přihlášen/a.
Nevím si rady s tím, jak vyrobit vnější roh na liště na obrázku. Můžete poradit?
Mám půjčnou pokosovou pilu. Vnitřní rohy jsem zvládl, ale vnější nevím. Jde to vůbec u takovéhoto profilu lišty?
Děkuji
Na to je vyborna tahle pomucka, uhly budou perfektni.
doplněno 03.02.14 17:59:Dekuji za upozorneni vazne, ja to myslela v tom smyslu, ze je to bezva, holt s rucni pilkou, nedocvaklo mi, ze pokosova muze menit uhly, a tudiz je to zbytecne,sypu si popel na hlavu, ale myslela jsem to dobre..,,snazim se dokazat sve
Remeslne nadani a takhle to dopada
Na ten rez potrebujes pokosovou pilu, ktera se nenaklani jen v jednom smeru jako ta pila na prvnim obrazku, ale take ve druhem smeru, jako ta druha.
Dalsi moznost je udelat si seriznuty blok se stejnym uhlem, jako ten uhel toho oblozeni, prilozit ten blok proti zarazce (zelena barva), o to oprit to oblozeni a pak ti k rezu staci jen ta pila z prvniho obrazku. Pokud si veris, tak ten blok ani nemusis delat a staci pridrzovat to oblozeni pod uhlem oprene o vodorovnou plochu (modra barva) a svislou zarazku (zelena barva) pily a uriznout to.
Ty pily naklopne jen v jednom smeru jsou levnejsi nez ty naklonitelne ve dvou smerech.
Profesionale alespon ty, co jsem videl, pouzivaji vetsinou ty naklonne ve 2 smerech, ale videl jsem i jednoho nebo 2 co pouzivaji ten blok nebo to jen drzi v ruce na te jednonaklonne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.