Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
budeme se stěhovat do oblasti bez připojení na městskou kanalizaci, což budeme řešit pravděpodobně septikem. Je nutné používat nějaké speciální čistící přípravky - pračka, myčka, osobní hygiena, kvůli procesu rozkladu v septiku? Nemám s tím absolutně žádné zkušenosti a na netu jsem nic konkrétního nenašla. Díky.
2x
Pokud budete septik vyvážet do ČOV-ky, tak Vám to může být jedno, tam si s tím snadno poradí. Pokud byste chtěli obsahem septiku zalévat zahradu, saponáty a prášky zemi škodí. Co se týká rozkladu, ten probíhá v septikách vždy. Za své praxe jsem ještě neviděl septik, kde by obsah byl vlivem saponátů a prášků sterilní- bez hnití, a vůbec nepáchl.
2x
Tak napři firma amway má přpravek LOC něco jako jar a s ním můžete v klidu zalít květinu je li koncentrát v doporučené zředěné dávce...bohužel netuším jak jsou na tom jejich ostatní výrobky ale LOC i JAR od amway užívá několik známých kteří mají alergie na veškeré saponáty ale ttyto dva výrobky snesou...
Co vím tak amway dělá své výrobky ze 100% natural...
1x
Takže používat velmi umírněně..a jen v nejnutnějšim případě.
Mně je tohle jasné, ale mýt nádobí, prát, mýt si vlasy atd. prostě musíme :D a to ne jen v nejnutnějším případě. Jsem čekala něco trochu konkrétnějšího, jako když budu kupovat něco v běžném obchodě, tak dát pozor, aby výrobky něco neobsahovaly, či naopak obsahovaly... to je právě to, co nevím.
Prakticky všechny velmi razantně snížili účinnost ČOV..
Žádný vítěz se nedal určit.
Na druhou stranu..buď je však prostředek ekologický a nefunguje..nebo neekologicky ale funguje.
U velké ČOV to není problém u malé domovní ano, ale nemluví se o tom.
1x
Zdravím
Není to dlouho, co jsem řešil suchý záchod do preshausu ( místnost před vinným sklepem). Na netu jsem pod heslem "suché WC" našel několik firem, které prodávají suchá WC pro karavany a chaty. K těmto WC nabízejí i kompletní ekologické chemikálie, pro všechny možné použití. Nevýhoda je, že jsou dost drahé. Podle kvality.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.