Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
budeme se stěhovat do oblasti bez připojení na městskou kanalizaci, což budeme řešit pravděpodobně septikem. Je nutné používat nějaké speciální čistící přípravky - pračka, myčka, osobní hygiena, kvůli procesu rozkladu v septiku? Nemám s tím absolutně žádné zkušenosti a na netu jsem nic konkrétního nenašla. Díky.
Pokud budete septik vyvážet do ČOV-ky, tak Vám to může být jedno, tam si s tím snadno poradí. Pokud byste chtěli obsahem septiku zalévat zahradu, saponáty a prášky zemi škodí. Co se týká rozkladu, ten probíhá v septikách vždy. Za své praxe jsem ještě neviděl septik, kde by obsah byl vlivem saponátů a prášků sterilní- bez hnití, a vůbec nepáchl.
Tak napři firma amway má přpravek LOC něco jako jar a s ním můžete v klidu zalít květinu je li koncentrát v doporučené zředěné dávce...bohužel netuším jak jsou na tom jejich ostatní výrobky ale LOC i JAR od amway užívá několik známých kteří mají alergie na veškeré saponáty ale ttyto dva výrobky snesou...
Co vím tak amway dělá své výrobky ze 100% natural...
Mně je tohle jasné, ale mýt nádobí, prát, mýt si vlasy atd. prostě musíme :D a to ne jen v nejnutnějším případě. Jsem čekala něco trochu konkrétnějšího, jako když budu kupovat něco v běžném obchodě, tak dát pozor, aby výrobky něco neobsahovaly, či naopak obsahovaly... to je právě to, co nevím.
Zdravím
Není to dlouho, co jsem řešil suchý záchod do preshausu ( místnost před vinným sklepem). Na netu jsem pod heslem "suché WC" našel několik firem, které prodávají suchá WC pro karavany a chaty. K těmto WC nabízejí i kompletní ekologické chemikálie, pro všechny možné použití. Nevýhoda je, že jsou dost drahé. Podle kvality.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.