Nejste přihlášen/a.
Děkuji Vám za připomenutí této služby. Mám problém: chtěla bych si na chalupu pořídit automatickou pračku místo dosluhující. Opravář mi ale řekl, že vzhledem k tomu, že v zimě je v chalupě i minus 10, není možné nynější pračky do takového prostředí použít. Vždy před zimou jsem vypustila veškerou vodu vč. puštění programu naprazdno (aby se odčerpala voda i z přívodu vodu do pračky). Tvrdí, že mi nějakou starou pračku zrepasuje. Není to jedno? Sklady přece taky nejsou vytápěné!? Poradí mi někdo? Zatím tam mám starou Philcu. Děkuji Paskerová
Nejlépe sehnat si předem návod k vybrané pračce a podívat se (často jsou návody na eshopech k dispozici)
třeba moje pračka má v návodu jak postupovat když ji chceme nechat mrznout. (demontovat hadici přívodu vody, položit hadici vypouštění na zem a nechat proběhnout program "vypouštění") když se vše provede, měla by zimní spánek přežít bez úhony...
Žádná pračka, myčka ani suška dokonale nevypustí všechnu vodu...vždy tam něco zůstane a to je to co zmrzne a pračku a roztrhne...
I když moc nevidim důvod staré pračky je v nich většinou více hadic než u moderny tak možná jako eliminace...kdo vi...
Navíc moderny s elektronikou nerady střídání teplot...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.