Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Prosím o radu, mám v plánu vytvořit sádrokartonový podhled v místnosti, kde je hurdyskový strop do kterého nechci nějak moc zasahovat, (viz. náčrtek). Nosné profily křížového roštu mám v plánu uchytit do železných nosníků, resp. na nosníky navařit profil na který chytnu poté přímý závěs. Otázka s kterou bych potřeboval poradit je jak vyřešit nosný profil v levé části místnosti, kde není k čemu zavěsit a dále zda nebudou dělat problémy větší rozestupky uchycení nosných profilů cca 130cm (v návodech na SDK jsem našel, že maximální rozestupy uchycení profilu mají být 100cm).
díky za rady.
My jsme zakladní profily UD přišroubovali do nosníků,ale díry jsme předvrtali.Pak jsme profily šroubovali samořeznými vruty.Další montáž už problém nebyl.
JABRAKA
děkuji za radu, ale abych řekl pravdu tak odpovědi moc nerozumím . UD se přeci dávají na obvodovou zeď a s tím problém nemám. Řeším to zda rozestupy mezi závěsy nebudou moc veliké, když maximální rozestup bude překročen a dále pak jak vyřešit levou stranu místosti, kde nedokáži profil CD přichytit u zdi místnosti. Samonostný strop použít bohužel nemohu protože již mám zásobu CD profilů. díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.