Tak to bych se přimlouvala za jednu stěnu - nejlépe tu za bílou obyvákovou stěnou - v barvě oranžových kytek na sedačce. Ale pokud by se to netlouklo se stropem. Musím pochválit hodiny, mám skoro stejné a jsem na ně pyšná.
vzhledem ke stropu bych volil odstíny bílé a krémové, dnes jsou moderní i šedé barvy, možná bych se nebál i cihlové barvě nebo terracota - ale chce to pohrát si s odstínem...vždy by měl jeden převažovat
Dobrý den jestli chcete mít opravdu velký výběr tak se podívejte na www.aaa-autolaky.cz mají tam cca 12000 odstímů od firmy Dulux.Maloval jsem celý byt a barvy jsem měl od nich a opravdu kvalita.Jsou i omyvatelné.
Mě by se docela líbila světle zelenkavá. Pokoj je stylový a nějaká pěkná barvička by mu dodala víc šmrnc. Tak působí, že mu něco chybí. Navíc zelená uklidňule a zlepšuje náladu
lidka*
Já jsem se také původně přikláněla ke světle zelené. Líbila by se mi k nábytku (bílá obyváková stěna a tmavé stojací hodiny, sedačce i ke stropu. Ale předpokládala jsem, že v obyváku je hodně pokojových květin (beru to podle sebe), tak aby se to s malbou nějak netlouklo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.