Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tatramat EOS 122 nehřeje

Od: brin odpovědí: 2 změna:

Zdravím, zničeho nic mi přestal fungovat 3 roky starý bojler _ nehřeje (nespíná). Zkoušel jsem zásuvku a ta funguje. Nevíte někdo, čím konkrétně by to mohlo být? Elektrikáře jsem samozřejmě volal, ale dorazí nejdříve v pátek a bylo by fajn, kdybych to nějak dočasně rozchodil ještě dnes. Už jsem to měl i rozšroubované (sundaný kryt termostatu), ale nic na tom nevykoukám, je tam prakticky jen ten termostat s knoflíkem na ovládání teploty a pár drátů s odpory, nic není očouzené apod. Jistič přímo na bojleru nebo vypálenou pojistku jsem nenašel.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, může být zničená tepelná pojistka, kterou musíte vyměnit. Zdravím!

doplněno 31.12.13 12:47:

Ta tepelná pojistka by měla být zasunuta do trubky - dole pod šroubem (ale, měl jsem starší typ).

majsterjoe*

Nebo vadny cely termostat.A pokud se nepletu teplena pojistka je soucasti toho termostatu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]