Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevytvrzená nivelačka

Od: ace141* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

v garáži kde byl dříve gletovaný beton,jsem se rozhodl nalít nivelačku s tím,že ji natřu posléze barvou na beton. Nivelačku jsem použil od firmy Profi,při nátěru se mně barva sloupávala a na vetší ploše nedrží a samotná nivelačka nevytvrdla,normálně v ní udělám nehtem rýhu,na obalu jsem se dočetl,že byla vyrobena v lednu a já to prováděl v září,je možné,že by byla směs nějak přemrzlá nebo stržená,při míchání jsem dodržel poměr těch 6l vody na pytel,podklad byl zapenetrovaný,jsem z toho nešťastný.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

2x

"ace141", barva byla na beton a tam by také držela, "jak zákon káže". Výborná nivelačka do gáráže na podlahu je od Českého výrobce Bralep a to "ROT 01"- bralep.cz/...

Zavolejte do Bralepu, nebo pošlete mejlíka a zeptejte se technika, co máte nyní dělat. - pt

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]