Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vůně do vysavače

Od: ringo® odpovědí: 6 změna:

Máme tento typ vysavače. Jsme s ním nadmíru spokojeni, jen mám představu, že by se s ním dal byt při vysávání i provonět. Už jsme vyzkoušeli kde co. Od vonných olejíčků, přes různé jiné přípravky až po klasické parfémy a zatím výsledek nic moc. Upozorňuji, že nelze použít žádný saponátový výrobek, neboť by při vysávání vytekl ve formě pěny. Poraďte něco. Dík

eleshop.cz/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kdyt se prodávaj přímo vůně do vysavačů .

hodnocení

0x

V drogeriích se prodávají takové tyčinky, cca 10x1 cm, které se vloží mezi poslední mřížku a filtr. V nějakém Datartu nebo tak něco, jsem to viděla také. V různých vůních.

foo*
hodnocení

0x

dávam autostromeček za zadní filtr, při vysávání provoní celej byt, vůně vyjde na dvacku a vydrží asi dva měsíce

hodnocení

No já ale myslel něco tekutého do té vody.
majsterjoe*

Ty parfemy jste myslel primo do vysavace? Protoze do vodniho vysavace se prodavaji parfemy a osobne muzu doporucit vse od firmy DEDRA.

ekologicke-cistici-prostr/...

foo*

aha, no.. tak to vám neporadim

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]