Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka LAVAMAT 47330- loziska

Od: hellolidi* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

poradte mi prosím, kde a za kolik seženu ložiska ( a presny typ lozisek) a horní víko na pračku Lavamat 47330.První dva roky prala uzasne, po trech letech jsou loziska v haji a dvirka se otviraji na heslo. Opravit to nejde,musim namontovat nova dvirka.

Do servisu se mi nechce kvuli prodrazene oprave. Predem moc dekuji za radu!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

ložiska vyndat, podle rozměru koupit kdekoliv v prodejně ložisek. předpokládám, že budou zapouzdřená. nakonec věřím tomu, že budou levnější než jako orig.náhradní díl.

doplněno 29.12.13 14:09:

pro mě by nebyl problém je sehnat přímo od kamaráda servisáka z Lavamaxu (autorizovaný servis AEG ELUX)

hanher*

Jojo, potvrzuju.

Na naší staré pračce 2x ložiskový domek cca. 1500,- Kč, tak jsem koupil za 70,- Kč nový ložiska v Exvalosu, hoďku jsem si s tím pohrál a výslednej efekt byl stejnej.

hellolidi*
hodnocení

Dekuju vam obema :)

Pro Olaf71: Diky za nabidku.Dostala jsem jeste typ na jednoho opravare u nas, ale kdyby to nedopadlo,obratila bych se na vas, dam vedet. Mejte se!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]