Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
poradte mi prosím, kde a za kolik seženu ložiska ( a presny typ lozisek) a horní víko na pračku Lavamat 47330.První dva roky prala uzasne, po trech letech jsou loziska v haji a dvirka se otviraji na heslo. Opravit to nejde,musim namontovat nova dvirka.
Do servisu se mi nechce kvuli prodrazene oprave. Predem moc dekuji za radu!
0x
ložiska vyndat, podle rozměru koupit kdekoliv v prodejně ložisek. předpokládám, že budou zapouzdřená. nakonec věřím tomu, že budou levnější než jako orig.náhradní díl.
doplněno 29.12.13 14:09:pro mě by nebyl problém je sehnat přímo od kamaráda servisáka z Lavamaxu (autorizovaný servis AEG ELUX)
Jojo, potvrzuju.
Na naší staré pračce 2x ložiskový domek cca. 1500,- Kč, tak jsem koupil za 70,- Kč nový ložiska v Exvalosu, hoďku jsem si s tím pohrál a výslednej efekt byl stejnej.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.