Nejste přihlášen/a.
Doma mi kapal kohoutek, tak jsme se rozhodl vyměnit těsnění. Nicméně jsem narazil na problém. Ve všech návodech a postupech šla kartuš baterie vyndat jednoduše, ale ja ji nemohu vůbec vytáhnout. A nevím nyní co s tím dále. Mám typ kartuse jako na obrazku. Přijde mi jako kdyby snad byla ze spoda při chycená, ale tam jsou jen 2 šrouby, které drží baterii.
Predem děkuji za kazdou radu
Co nejde silou, jde ještě větší silou
Prostě zabrat, drží to maximálně na přilepených těsněních...
doplněno 29.12.13 13:42: Ale nevím co tam chcete měnit za těsnění
Mělo by to jít, možná přidat sílu. Tahle kartuš se normálně zasadí do dvou dírek, možná to trochu drží kámen mezi kartuší a baterií. Nejhorší když jsem jednou vytahoval kartuš u 15 let starých pákových baterek, furt jdou, instalatér se tomu divil. Nejsou to typy kartuší co dnes. Vytáhne se vlastně okolní/umělohmotný kryt, zbytek, cca 7 dílú porcelánových dílů kartuče vypadne. Pak to dát dohromady, ale jde to jelikož každej kousek má na sobě zářezy pro další.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.