Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na kolik stupnu perete,sušíte trička?

Od: kubajs* odpovědí: 8 změna:

Ahoj,

potřeboval bych poradit jak už otázka napovída. U toho sušení spíš na jaký program. De o to,že se mi zmenšují trička. Tak nevím čím to může být. Nestlousl jsem :-D

Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

2x
Na listku pisou 30, ale peru na 40. Mela jsem pocit, ze se to moc nevypere, ale velikost je porad OK.
Susim na susaku pri pokojove teplote.
doplněno 28.12.13 16:26: kami95: Obcas mas fakt dobre "rady"...
kami95

Co proti mým radám? Když pere pořád stejně a zmenšuje se to až teť, tak to bude spíš pračkou než programem a stupněma..

hodnocení

2x

Kalorie za to mohou! Kalorie jsou takoví malčcí tvorečkové, bydlí ve skříních a ty mrchy mi po nocích přešívají oblečení! Mám je ve všech skříních. Hajzlíci to jsou! *bum*

kami95
hodnocení

0x

Tak záleží, jestli to pereš furt na stejno a začala se ti zmenšovat až teť?

kubajz
hodnocení

Peru pořád na stejné stupně taky na 40. Mám třeba nové tričko a po pár vypraních je prostě o něco menší. Asi zkusím prát na mín stupnu a nedavát do sušičky nebo nevím.

hop®

Těch 40°C by uškodit nemělo, ale v sušičce je teplota daleko vyšší, mně zase povolují gumy u trenýrek :-D

doplněno 28.12.13 16:40:

Jukněte třeba sem ...

kubajs*
hodnocení

Děkuji, sám se přiznám, že ani pořádně nevím jaký program přesně suším.(je tam obrázek skříně :-D ). Pročtu si důkladněji návod, ale jsem přesvědčen, že to bude tou susičkou :) i přesto, že mám na rčičku ono zminěné kolečko s dvěma tečkami.

kubajs*
28.12.13 16:51
hodnocení

*tričku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]