Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
měl bych otázku asi na brňáky. Plánujem si s manželkou udělat výlet do Brna a nakoupit tam konečně nějaké stropní svítidla do "novostavby". Nemáte nějaké tipy na konkrétní obchody kde by se dalo i zkouknout jak to vypadá vybalený z krabice?
Jo a může to být i něco za rozumný peníz.
Díky.
tohle je výbornej kšeft... luxprim.cz/...
doplněno 28.12.13 11:59:sídlí v Žabovřeskách na Minské...
Díky za odkaz, bohužel LED řešení nebude z nejlevnějších.
Měl jsem spíše představu jednoho klasického stropního svítidla na úsporku a ne soustavu LED bodovek.
to sice není ale uspoří ti to časem...já mám 3 LED panely ajsem spokojen...i když jsem je kupoval v Horn...myslím , ale za takové světlo dám 1000,- klidně...
doplněno 28.12.13 12:21:tak záleží na tom jaká světla chceš a kolik jsi ochoten do toho investovat. Pokud chceš obyčejné stropní svítidlo, tak nemusíš nokam jezdit...ale koupit to za humny...jinak se dá kouknout do svítidel na Václavské, nebo v IBC na Příkopě..
doplněno 28.12.13 12:22:na Merhautce-Provazničce má chlap houby..mám to za rohem...a nekoupil bych tam ani vypínač..
Děkuji všem, objel jsem Bauhaus, Baumarkt, Hornbach a Ikea, všude koupil něco a myslím, že spokojenost. Nakoupeno na celej barák a lacino.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.