Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Interiérová svítidla v Brně

Od: kejikl® odpovědí: 15 změna:

Zdravím,

měl bych otázku asi na brňáky. Plánujem si s manželkou udělat výlet do Brna a nakoupit tam konečně nějaké stropní svítidla do "novostavby". Nemáte nějaké tipy na konkrétní obchody kde by se dalo i zkouknout jak to vypadá vybalený z krabice?
Jo a může to být i něco za rozumný peníz.

Díky.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

tohle je výbornej kšeft... luxprim.cz/...

doplněno 28.12.13 11:59:

sídlí v Žabovřeskách na Minské...

hodnocení

Díky za odkaz, bohužel LED řešení nebude z nejlevnějších.
Měl jsem spíše představu jednoho klasického stropního svítidla na úsporku a ne soustavu LED bodovek.

111®

to sice není ale uspoří ti to časem...já mám 3 LED panely ajsem spokojen...i když jsem je kupoval v Horn...myslím , ale za takové světlo dám 1000,- klidně...

doplněno 28.12.13 12:21:

tak záleží na tom jaká světla chceš a kolik jsi ochoten do toho investovat. Pokud chceš obyčejné stropní svítidlo, tak nemusíš nokam jezdit...ale koupit to za humny...jinak se dá kouknout do svítidel na Václavské, nebo v IBC na Příkopě..

doplněno 28.12.13 12:22:

na Merhautce-Provazničce má chlap houby..mám to za rohem...a nekoupil bych tam ani vypínač..

tak aspoň ty houby :-D

hodnocení

No LED technologie tam kde se nesvítí trvale je na tom s návratností bídně.
Hledal jsem v tom odkazu LED panel za 1000,-Kč a našel nejlevnější za 3500,-Kč. To mám rezervovaný na celý nákup na barák. :)
Mám nízký stropy, takže budu kupovat asi nějaký lacinější placky.

hodnocení

0x

roh merhautovy a provazníkovy v prac. dny, jinak bauhauz, baumax, hornbach, obi, globus-baumarkt. Pokud nevícte co s penězi tak dům světel Modřice- Brno.

doplněno 28.12.13 12:22:

nenisvetlojakosvetlo.cz/...

hodnocení

Díky všem, asi tedy obejdu ty markety.

Velmi zajímavé svítidla mívají v Honor :

honor.eu/...

daniell*
hodnocení

0x

navštivtě stavebniny typu Bauhaus,Baumax,Hornbach a nabytek Mobelix,Ikea atd.

fiik*
hodnocení

0x

Co se zajet podívat do Ikei?

Já z toho obchodu mám nástěná svítidla a jsem v celku spokojenej, do krabice se tam podívat můžete a je to tam i levné

berushka45*
hodnocení

0x

Sice omezený výběr, ale nějaká běžná světla mají i v centru města u Cimrmana na Masarykově a v suterénu ve Vichru na Kobližné.

hodnocení

Děkuji všem, objel jsem Bauhaus, Baumarkt, Hornbach a Ikea, všude koupil něco a myslím, že spokojenost. Nakoupeno na celej barák a lacino.

111®

ještě aby to svítilo podle představ..

hodnocení

Tak už je vše nainstalovné, jediný co jsem řešil byla velikost prostoru pro žárovku. Dnešní úsporky jsou o něco větší než klasická žárovka. Vyřeřila to flexa a pár podložek. :)

lidus*
hodnocení

0x

IKEA, MEBELIX, SCONTO, ASKO-tam se dá dobře a levně nakoupit. Docela dobrý výběr byl před Vánocema v Hobby marketu Bystrc-led svítidla do koupelny, na chodbu možná pro někoho i do pokoje za 50%., ale jak je to nyní nevím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]