Nejste přihlášen/a.
Sklo nesmí byt nikdy na tvrdo .Nedoporučoval bych ho tedy tmelit. Nevím jak je to u vašich kamen upevněno, ale většinou se používá lišta a šroubky(zkusit dotáhnout , podložit). Možná se pouze posunulo sklo . Po dvou měsících topení ,by nemělo být sklo rozhodně volné . Spíše se časem unaví těsnění na dvířkách .
zdravím.. tak jsem na packy skla pridal podlozky a dobry to bylo asi tyden.. pak se dvírka pokroutila asi o kousek dal a zas netesni... mimo mista kdee jsou packy mi vyleza snura ven... jsou tam dve packy na vrchu z boku a jedna uprostred dole.. co jsem se dival vsude mozne u znamych a v obchode tak je vsude pacek pet... nenapada vas zpusob dotlaceni skla v mistech kde packy nejsou? treba povařit ramecek a strcit pod packy po celem obvodu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.