Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Netesne sklo krbovek

Od: paldas* odpovědí: 3 změna:
Zdravim. Koupil jsem levny krbovy kamna. Topi bezvadne ale po dvou mesicich mi netesni sklo a saji tedy moc vzduchu a nefunguje oplach skla. Muzu sklo utesnit kamnarskym tmmelem nebo tam hold musim dat silnejsi snuru. Dik za odpovedi. Sorry pisu z telefonu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jendad
hodnocení

0x

Sklo nesmí byt nikdy na tvrdo .Nedoporučoval bych ho tedy tmelit. Nevím jak je to u vašich kamen upevněno, ale většinou se používá lišta a šroubky(zkusit dotáhnout , podložit). Možná se pouze posunulo sklo . Po dvou měsících topení ,by nemělo být sklo rozhodně volné . Spíše se časem unaví těsnění na dvířkách .

paldas*
hodnocení

Dvirka tesni. Zkusim podlozit pritlacny packy. To me nenapadlo dik

paldas*
hodnocení

zdravím.. tak jsem na packy skla pridal podlozky a dobry to bylo asi tyden.. pak se dvírka pokroutila asi o kousek dal a zas netesni... mimo mista kdee jsou packy mi vyleza snura ven... jsou tam dve packy na vrchu z boku a jedna uprostred dole.. co jsem se dival vsude mozne u znamych a v obchode tak je vsude pacek pet... nenapada vas zpusob dotlaceni skla v mistech kde packy nejsou? treba povařit ramecek a strcit pod packy po celem obvodu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]