Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Splachování wc

Od: martinpul odpovědí: 9 změna:

dobrý den
mám instalované závěsné wc kolo system rekord,instalaci prováděl odborník vše proběhle v pořádku ale po prvním spláchnutí sem zjistil že splachování wc je pouze ve předu a v zádu na bocích wc nic moc vody neteče,dále mě nevyhovuje splachovací tlačítko aby tekla voda tak se musí držet jak velké tak i malé.podomítková konstrukce je kolo systém je možné mísu i tlačítko vyměnit za jiný?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pfpetr*
hodnocení

2x
rekl bych ze vymena nutna nebude . Myslim ze nekde je pouze neco blbe nasazeno nebo nacvaknuto . Cely system splachovani je mozne vyndat a zkontrolovat . Splachnuti musi fungovat na kazde tlacitko samostatne , vy tam mate neco spatne smontovane

hop®
hodnocení

2x
Misu je mozne vymenit bez problemu, pripojovaci rozmery jsou standardni, bude jen treba dokoupit i propojovaci trubky pro splachovani a odpad a pririznout je podle nove misy.
Co se tyka tlacitka, myslim, ze jde o spatne serizeni nebo vadu vnitrniho splachovaciho mechanismu a vymena samotneho tlacitka nepomuze.

hodnocení

0x

Já bych opět povolal toho odborníka, ať to dá do pořádku.

odbornik*
hodnocení

0x
Já bych reklamoval.
humbucker*

Ahoj. Hele odborníku, přestaň radit s reklamacema, jo? A sakra, ty seš jinej odbornik. Tak ty radit můžeš. Jinak nejspíš platí odpověď č.1.

martinpul
hodnocení

určitě reklamovat nebudu,protože vodák je ve švýcarsku a kvuli mě se vracet určitě nebudu a mě to to doted také netrápilo protože sem byl doma párkrát za celej rok.

řešení je asi nejspíš takové že je to tlačítko se stopkou(pustíš a voda neteče)

takže asi pro mě neřešitelný,bourat už se mi nechce (obklad stále mám),ještě kdyby tak šlo vyměnit nějak celé to vypouštění i stlačítkem to by mě udělalo radost

hodnocení

0x

Reklamace u toho kdo to montoval.

pfpetr*

celej ten systém je řešen jako lego , každý aspon trošku zručný to dokáže rozebrat a zpátky složit . Min sundejte tlačítko a mačkánín tyčky nebo lanka bez tlačítka pozorujte co dělá celý mechanizmus splachování . Dle mě to bude fakt prkotina

asdf*
hodnocení

0x

Jak jsem se někde dočetl, tak tyto bezomítkové splachovače fungují na principu stlačeného vzduchu. Jakmile se totiž nádržka napouští vodou která je pod určitým tlakem, tak stlačuje vzduch v nádržce a při spláchnutí tento stlačený vzduch pod tlakem vystřelí vodu do klozetu. Tím se vlastně využije velmi malého množství vody pod tlakem k umytí WC. U vás asi bude bude problém s tím, že stlačený vzduch asi někde uniká.

Berte to jen jako názor laika, ale ta možnost zde je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]