Nejste přihlášen/a.
dobrý den
mám instalované závěsné wc kolo system rekord,instalaci prováděl odborník vše proběhle v pořádku ale po prvním spláchnutí sem zjistil že splachování wc je pouze ve předu a v zádu na bocích wc nic moc vody neteče,dále mě nevyhovuje splachovací tlačítko aby tekla voda tak se musí držet jak velké tak i malé.podomítková konstrukce je kolo systém je možné mísu i tlačítko vyměnit za jiný?
Ahoj. Hele odborníku, přestaň radit s reklamacema, jo? A sakra, ty seš jinej odbornik. Tak ty radit můžeš. Jinak nejspíš platí odpověď č.1.
určitě reklamovat nebudu,protože vodák je ve švýcarsku a kvuli mě se vracet určitě nebudu a mě to to doted také netrápilo protože sem byl doma párkrát za celej rok.
řešení je asi nejspíš takové že je to tlačítko se stopkou(pustíš a voda neteče)
takže asi pro mě neřešitelný,bourat už se mi nechce (obklad stále mám),ještě kdyby tak šlo vyměnit nějak celé to vypouštění i stlačítkem to by mě udělalo radost
Jak jsem se někde dočetl, tak tyto bezomítkové splachovače fungují na principu stlačeného vzduchu. Jakmile se totiž nádržka napouští vodou která je pod určitým tlakem, tak stlačuje vzduch v nádržce a při spláchnutí tento stlačený vzduch pod tlakem vystřelí vodu do klozetu. Tím se vlastně využije velmi malého množství vody pod tlakem k umytí WC. U vás asi bude bude problém s tím, že stlačený vzduch asi někde uniká.
Berte to jen jako názor laika, ale ta možnost zde je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.