Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde podat inzerat na pronajem bytu?

Od: jakub* odpovědí: 8 změna:

Na jakych serverech preferujete inzerovat pronajem bytu? Nechci vyuzivat sluzeb RK

U nejnavstevanejsich predpokladam nejveti sanci nalezeni zajemce. Zatim mam zkusenost viz nize. Nevite o jinem serveru nez sreality.cz (60 Kc/den je prilis) a tech nize popsanych?

Inzerovani pronajmu garsonky v Praze, cca 1 mesic

bezrealitky.cz - 992x - 179 Kc

reality-bezprovize.cz - 279x - zdarma

realitka-zdarma.cz - 190x - zdarma

bytyzdarma.cz - 60x - 30 Kc

pronajmy.cz - 43x - zdarma

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

0x
Podnajem jsem nabizela na sreality.cz... zajemcu bylo hned nekolik, ale zalezi na lokalite, cene a vybaveni. Bohuzel i kdyz pisete ze RK nechcete, tak to nekdo stejne bude zkouset.
Pokud slo o hledani, tak jsem nasla na bezrealitky.cz.

iz*
hodnocení

0x

Doporučila bych zadat inzerát online do Annonce.cz. Vyjde Vám zdarma v tištěné verzi a po nějakou dobu se bude zobrazovat na webu Annonce.

Do internetové verze inzerátu můžete zdarma přidat fotografie (v tištěné verzi by s fotkami byl inzerát placený).

edina*
hodnocení

0x

Taky jsme zkoušeli podávat bezplatné inz. na pronájem bytu. I když jsme uvedli, aby se neozýval nikdo z RK, stejně se ozval. Tak jsme si zaplatili na bezrealitky.cz a nabídek bylo opravdu hodně.

martin23*
hodnocení

0x

Dobrý den,vše co inzeruji vždy k prodeji případně scháním ke koupi tak zaručeně kam chodí nejvíce lidí a co funguje:www.bazos.cz (na tomto inzertním serveru se vyplatí za 35kč topovat inzerat a budete týden mezi předními inzeraty,sám to dělám když potřebuji)dále má pak uspech dle mě www.sbazar.cz k zahození není také www.hyperinzerce.cz pak samozřejmě www.annonce.cz.Myslím že by to mělo stačit,to co jste napsala jsou dle mě stránky pro realitky kde hledají někoho na kom by si udělali provizi.důležiité je do inzerátu napsat REALITNÍ KANCELÁŘE NEPSAT,NEVOLAT!Někdy jsou tak drzí že i přesto vás kontaktují a vydávají se soukromé osoby.Jinak super co funguje ještě tak jsou nástěnky třeba v kauflandu,tesco a v jiných supermarketech.U nás se u toho lidi dost zastavují a čtou si to,je to také zdarma vypsat na lísteček co potřebujete a dáte to na nástěnku.Snad vám moje rada nějak pomůže a podaří se vám sehnat nájemníka.Mějte se.

jakub*
hodnocení

Dobrý den,

děkuji všem za rady. Nakonec se podařilo pronajmout přes bezrealitky.cz Tyto vaše informace se mi ale budou hodit, až to budu zase pronajímat příští rok.

S pozdravem

Jakub Lukeš

zabu
hodnocení

0x

Když jsem před dvěma roky inzeroval pronájem bytu, tak mě nejvíc odpovědí(7x) přišlo z www.olx.cz. Jak to dělají nevím. Z ostatních serverů byly max. dvě odpovědi.

jyri*
hodnocení

0x

sreality.cz do týdně se mi ozvaly lidi

cselmaz
hodnocení

0x

Pronajmy.cz vyzaduje zaplaceni 99Kc pro aktivivovani inzeratu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]