Nejste přihlášen/a.
Na jakych serverech preferujete inzerovat pronajem bytu? Nechci vyuzivat sluzeb RK
U nejnavstevanejsich predpokladam nejveti sanci nalezeni zajemce. Zatim mam zkusenost viz nize. Nevite o jinem serveru nez sreality.cz (60 Kc/den je prilis) a tech nize popsanych?
Inzerovani pronajmu garsonky v Praze, cca 1 mesic
bezrealitky.cz - 992x - 179 Kc
reality-bezprovize.cz - 279x - zdarma
realitka-zdarma.cz - 190x - zdarma
bytyzdarma.cz - 60x - 30 Kc
pronajmy.cz - 43x - zdarma
Dobrý den,vše co inzeruji vždy k prodeji případně scháním ke koupi tak zaručeně kam chodí nejvíce lidí a co funguje:www.bazos.cz (na tomto inzertním serveru se vyplatí za 35kč topovat inzerat a budete týden mezi předními inzeraty,sám to dělám když potřebuji)dále má pak uspech dle mě www.sbazar.cz k zahození není také www.hyperinzerce.cz pak samozřejmě www.annonce.cz.Myslím že by to mělo stačit,to co jste napsala jsou dle mě stránky pro realitky kde hledají někoho na kom by si udělali provizi.důležiité je do inzerátu napsat REALITNÍ KANCELÁŘE NEPSAT,NEVOLAT!Někdy jsou tak drzí že i přesto vás kontaktují a vydávají se soukromé osoby.Jinak super co funguje ještě tak jsou nástěnky třeba v kauflandu,tesco a v jiných supermarketech.U nás se u toho lidi dost zastavují a čtou si to,je to také zdarma vypsat na lísteček co potřebujete a dáte to na nástěnku.Snad vám moje rada nějak pomůže a podaří se vám sehnat nájemníka.Mějte se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.