Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Betonování plochy pod posezení

Od: haris odpovědí: 2 změna:

Ahoj, na chalupě máme pod králíkárnou vybetonovaný takový obdélník o výšce 10 cm, šířce 1,5 m a délce 2,5 m. Králíkárnu plánujeme zrušit a místo ní udělat posezení s krbem. Na to je ale tento obdélník moc malý. Chtěl bych ho proto rozšířit. V okolí je také beton, tzn. přidání vrstvy betonu na starý beton. Jak mám postupovat? Betonování v takovém rozsahu jsem ještě nedělal. Musí se dělat penetrace? Na starý beton vložit nějakou armaturu a pak do obedněné plochy lít beton - sušší a pěchovat a kropit? Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

2x

jestli to má deset cm. tak bych to velkou palicí rozmlátil a udělal to celé nové. rozdrcený beton bych použil do podkladu a udělal to ze zámkovky

haris
hodnocení

To mě taky napadlo, ale ta zámkovka se tam podle mě moc nehodí. Je to starý venkovský statek, dvůr celobetonový + kousek zatravněné plocha. Ještě to promyslím. Pokud bych to chtěl dobetonovat, jaký by byl ten postup? Popsal jsem to správně?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]