Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr sušičky potravin

Od: tramtadada odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

potřebuju poradit s výběrem sušičky na potraviny. Mám už 3 favority vybrané:

susicky-potravin.heureka./... (nebo fd 1001)

susicky-potravin.heureka./... (není průhledná, ale má dobré hodnocení...)

susicky-potravin.heureka./...

Který z nich byste mi doporučili? Díky (Admina prosím o odebrání mé adresy z nedůvěryhodných. Bezdůvodné zařazení mezi nima!)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

2x

Za 2. je správně. Má plná dna, tudíž nemá síta a můžete sušit cokoliv a nepropadne to. Pořídila jsem si jí na podzim při nadměrné úrodě hříbků. Že není průhledná vůbec nevadí, stejně po x hodinách sušičku rozeberete, přehodíte pláty a nebo posunete kousky (u středu suší více). Má časovač, sama vypne. Nekupovat plata navíc, to potom špatně suší. Jsem max spokojena.

hodnocení

2x

Nedávono jsem koupil toto:

alza.cz/...

vyhrál poměr cena / výkon

A teď v ní akorát dodělávám sněhové pusinky :)

tramtadada
hodnocení

O Conceptu sem se dočet, že nejsou zrovna moc kvalitní...

Co na tom může být nekvalitního?

Pokud se nerozlámou plasty, tak zbytek je nesmrtelný

rv*
hodnocení

0x

Protože nám ta klasická kruhová kapacitně nestačila, pořídili jsme si typ

aliexpress.com/...

ale s 10 síty a když byla levnější a doprava byla ze skladu z anglie. Je to jistě čína, ale bohužel v česku jsem obdobný produkt nenalezl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]