Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám čov BC-4 a mám problém v tom,že se mi nějakou záhadou neusazuje kal,ale odtéká mi do nádrže za ní.Proč to netuším.Díky.
Ahoj. Pravda, vůbec tomu nerozumím, ale napadlo mě, jestli ten tvůj aparát není spadlej do nějaký volby čeření nebo zamíchání obsahu a proto se to hrne dál. Podíval bych se asi na její(čističky) nastavení. Kde to má být a kde to je. Návod třeba napoví. Ahoj.
Scie mám AT6, ale koukal jsem se na foto BC-4 a pokud je ČOV správně nastavena, tak kal nesmí sednout a vlastně se neustále přelévá. Kdyby si to trvale sedlo, tak by z toho byl po čase kámen a ČOV na vyhození...
Co na to výrobce? Uváděl ČOV do provozu?
Přelévání do další nádrže chápu jako do další komory v ČOV, nebo doplňkový filtr mimo ČOV?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.