Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dezinfekce

Od: fiik* odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer, chci se zeptat - dnes jsem koupil v drogerii od jejich značky dezinfekci na prádlo. Ještě jsem jí nelil do pračky, ale zkoušel jsem v tom vyprat jednu hadru. Nevím jestli je normální, že tá dezinfekce tolik pění? Dával jsem tam dávku přesně podle návodu, ale nevím jestli je to normální.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nevíme jakou dezinfekci jste si koupil, v jakém poměru jste ji naředil, v jak teplé vodě jste pral. Jak vám můžeme na takovou otázku odpovědět? A proč řešíte zda pění nebo ne? Použitje ji v předepsaném poměru do pračky, vyperte a uvidíte, co to s prádlem udělá, ne?

fiik*
hodnocení

Byla koupena v drogerii DM od jejich značky... Jak jsem psal naředil jsem ji jak bylo v návodu ve studené vodě... Řeším to protože se mě zdá že to pění skoro víc než prášek.

Zkuste to dát do pračky, já myslím, že ta pěna nevadí. Pokud by lezla ven plnícím šuplíkem na prášek, tak příště použijte menší dávku dezinfekce nebo prášku. Nic jiného s tím nenaděláte.

fiik*
hodnocení

Děkuji za rada ;) Včera jsem stím pral a pěna byla v pračce minimální ono se to asi vstřebalo do tech 8 kg prádla.

No vida, a máte po starostech !

fiik*
hodnocení

Snad ano :) akorát by mohli dělat větší balení než jen litr na necelých 12 dávek :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]