Nejste přihlášen/a.
Zdravím,mám dotaz přemýšlel bych že bych šel s někym do spolubydlení třeba odtud espolubydleni.cz/... pochopitelně opačného pohlaví,tak se chci zeptat co všechno to obnáší?Je to dobrej nápad jít s cizím člověkem "napůl"?Máte s tím zkušenosti? Nájem a poplatky se dělí mezi dva?
díky za názory
No já bydlel vždycky s kluky. Myslím, že je snažší domluva a hlavně holky chtěly vždycky jen holky.
Vše je na dohodě. Kdo pronajal byt je šéf, ať se ti to líbí nebo ne, on/a rozhoduje. Já kvůli tomu pronajal byt, abych byl "šéf" Samozřejmě za cenu, že všechny problémy jdou za tebou.
Skoro bych řekl, že většina naplaveniny do velkých měst začíná přesně takhle. Našetří, zajístí trvalejší zaměstnání a pak jdou možná do hypotéky. Znám jednu co takhle bydlela asi 10 let a poslední roky už bydlí sama, že toho má dost.
Pár let se vydržet dá
Noo v zahranici a hlavne mezi studenty je to uz hromadu let naprosto bezna vec..v Nemecku tzv WG, naklady se deli rovnym dilem, u bank lze zridit zvlastni konta na kterych je ulozena kauce a nikdo s ni nemuze nakladat bez svoleni dalsich vcetne majitele. Hlavnim predpokladem je umet holt vychazet s lidma a delat obcas ustupky ku spolecnemu dobru a to myslim neni vubec na skodu...Tezko rict, jestli je lepsi smisena nebo "jednodruhova" skupina), napriklad parani apod jsou v sedmem nebi, spolecny vylety apod...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.