Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zasekání odpadu do zdi

Od: 44vp* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den.

Rád bych se zeptal zda je v pořádku zasekat 40 HT do cihlové zdi 300mm.Zeď je Nenosná Dlouhá cca 3,5m. odpad bych potřeboval zasekat v délce 1,5m ve výšce 40cm. Výška zdi je 3,5m.

Děkuji za odpovědi

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kjanik112*
hodnocení

2x

není problém ani v nosné zdi. Nechte si koupený sekáč vytáhnout u kováře, uvidáte ten rozdíl v práci.

44vp*
hodnocení

Děkuji za odpověď. Chtěl jsem se ujistit zda nedělám chybu.

Neděláte...sekejte..

humbucker*
hodnocení

2x

Ahoj. Stejně můžeš udělat chybu. A to v tom, že zvolíš malý spád. Když to pak budeš mít za obkladem, bude to dlouho nepříjemné. Mohl bych vyprávět.

jabraka*
hodnocení

1x

Ušetříš si trochu práce,když tu drážku nejdříve prořízneš flexou.Pak už to vysekneš snadno.Spád aspoň 2 cm / m .

JABRAKA

asdd

To jsem zkoušel, sice se ušetřila práce se sekáním, zato práce s úklidem byla neskutečná :-D A to jsem byl v igelitové budce, stejně ten prach byl všude :-o

44vp*
hodnocení

Sekat budu pneumatickým kladivem. Naštěstí to povede přes záchod, tak budu uklízet jen malou místnost :). Dám 40 kdyby se tam náhodou připojilo i něco jinýho.

instalater*
hodnocení

0x

Zdravím . K čemu tu 40ku povedeš? Pokud k pračce , tak je to v pořádku . K umyvadlu je to málo.

44vp*
hodnocení

Je to k pračce. Se spádem počítám. Bude to za obkladem tak to napřed vyzkouším.

Díky

k pračce bych dal i 32 mm, pokud tam bude v budoucnu jen ta pračka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]