Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
v Datartu je nový otevřené studio kuchyní značky Beckermann a Nobilia.Zvažujeme koupi kuchyně.Nemáte někdo zkušenost s těmito značkami německých kuchyní?
Také zvažujeme značku Oresi a nemůžeme se rozhodnout.
Děkuji všem za odpověď
Ahoj, hele do datartu bych si šla pro spotřebiče, ale i pro kuchyň? Nevěřila bych tomu, my bydlíme v Pze a koukali jsme se po menších firmách s kuchyněma. Nakonec jsme šli do www.kuchyne-amonit.cz. Nejdřív jsme se teda koukali hlavně na vzorky co mají atd a pak se řešily případné návrhy. Ale koupi kuchyni v podobným obchodě, který jsi tu zmiňoval bych si promyslela.
Z nasi rodiny maji vsichni kuchyne z IKEA. Pro nekoho podradna znacka, ale nam slouzi perfektne a cena je neporovnatelna s konkurenci!
Nikdo neříká, že to je podřadná značka, každý má jiné zkušenosti. Moje sousedka má kuchyň taky odtud a není zrovna nadšená když si pak uvědomila že ikea má jiné rozměry než v klasických studií na kuchyně. Je to věc názorů. Myslím, že se najde hodně menších firem s kuchyní co jsou třeba někdy i cenově líp jak jejich větší konkurence.
Nobilia není žádná no-name značka, na trhu je již mnoho let a prodává se na mnoha místech Evropy. Kvalitě nemám osobně co vytknout a to jsem ji prodával-kuchyňské studio. Jsou pochopitelně i lepší a dražší značky, např. Nolte. Nobilia se prodávala nejvíce, dobrý poměr cena/kvalita.
Má jinou hloubku, takže když od tama korpus tak musíš vzít i linku. Mě teda rekonstrukce zatím čeká, ale už jsem si začala zjišťovat informace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.