Nejste přihlášen/a.
S přítelem chceme vestavěnou skříň do ložnice, máme tam na ni hezký prostor. Přítel ji chce udělat sám, ale já bych raději nechala takovou věc na někom kdo s tím má praxi a kdo to umí. S tímto bych se bála, že by se po pár dnech zbortila. Máte s tím to zkušenosti nebo jste si nechali skříň udělat od profíka?
Pokud Váš přítel není úplně nešikovný, tak není problém skříň vyrobit doma.
Lépe řečeno necháte si nařezat a ohranit potřebné desky, koupíte kování atd...
Takže pak už jen zbývá přesně měřit a vrtat dirky na kolíky a šrouby.
Nic těžkého na tom není, ale hodně záleží na přesnosti.
Na takovéto skříni ušetříte polovinu možná i více.
doplněno 09.01.14 19:50: Jen pro ukázku můj nedávný výtvor
Nejnižší nabídka od poptaných firem bez matrací a roštu 35000,-
Výsledná cena komplet s matracemi a roštem 9500,-
Sklopná kovová konstrukce je na 4ks 12mm hmoždinkách, bez toho by to nešlo.
A nad tou horní deskou jsou 2 10mm hmoždinky.
Asi by tam být nemuseli, nicméně je to dost těžké a nerad bych aby to někoho zabilo
Zásadní chyba! Chlapa nesmíš nikdy podceňovat. Buď ráda, že má chuť pracovat. No a jestli mu to spadne, tak se máte aspoň čemu zasmát. Vestavěná skříň by v žádném případě spadnout neměla, protože je vestavěná. Tak hezké zážitky a hodně smíchu!
Pokud není levej a je zručnej tak byych nad tím možná uvažovala. My když jsme se přestěhovali do Prahy tak byl přítel taky tak hyperaktivní, naštěstí vím, proč se živí pusou - mluvením.. Proto jsem ho nenechala skříň postavit. Kámoška co v Pze žije už dlouho nám doporučila menší firmu a v pohodě
Chválím a mírně závidím to, že je přítel odhodlanej k tomuto kroku, ale neriskovala bych to ( pokud teda nemáš přítele truhláře nebo něco podobného :D). Taky jako ženská bych se bála, že by to sestavil, ale po době by se rozpadla a pak mu to nechala slíznout. Obratť se na profíky raději jistota je jistota
Ahojte, nevíme se rozhodnout zda si nechat udělat vestavěné skříně nebo si koupit skříně Pax v Ikea ... přikláním se více k vestavěným, ale na koho se obrátit aby nám to udělali podle našich představ a aby to nestálo brutálně hodně?
my jsme si museli nechat udělat vestavěné a dost nestandardních rozměrů, máme totiž podkrovní byt a většina normálních skříní nám nepasovala, takže kuchyň i skříň v ložnici a dětském jsou vestavěné. Vše nám dělala jedna firma - amonit.
jednoznačně vestavěné skříně, podle mě je to lepší využitý prostor, hlavně si uděláš rozměry jako chceš, hloubku, výšku. Neváhala bych. Máme v předsíni vestavěnou skříň, šířka 210, výška 255 a hloubka 65 cm.a tolik se do ní vejde dělala nám ji stejnou firma jako simone, dali jsme za ni 17tis.
nic proti Ikea ale rozhodně delší životnost budou mít dělané skříně, ať už jako baby píší, kvůli dobře využitému prostoru ale hlavně to nebude jakási dřevotříska ale pořádně dřevo, alespoň když to budou dělat profíci. Ikea má dobré nápady, zajímavé, ale na tvém místě bych si vybrala vestavěné.
nic proti Ikea ale rozhodně delší životnost budou mít dělané skříně, ať už jako baby píší, kvůli dobře využitému prostoru ale hlavně to nebude jakási dřevotříska ale pořádně dřevo, alespoň když to budou dělat profíci. Ikea má dobré nápady, zajímavé, ale na tvém místě bych si vybrala vestavěné.
No, když to nebude jakási dřevotříska, ale pořádné dřevo, tak ta cena bude jaksi úplně, ale úplně jinde.
naše skříně jsou z laminované dřevotřísky a drží skvěle už pár let. Vestavěná skříň, dveře posuvné, šířka 140, výška 255 a hloubka 65 cm byla za 12 500, chytili jsme akorát 35% slevu, takže jsme neváhali. Mám takový pocit, že ji mají do konce měsíce opět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.