Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mytí oken

Od: sandram* odpovědí: 8 změna:

Ahoj, doufám,že to nebude brané jako reklama, ale chtěla jsem se zeptat na ten robot Hobot, jak je na něj reklama v tv, nemáte ho někdo doma? Zajímá mě, jestli to fakt za to stojí to koupit, měla bych vyřešený dárek mamě, té by se to hodilo.

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 19. 12. 2013 12:11:14
Nestojí. Maminka si ho může půjčit od Taani, se kterou sedíš u jednoho PC a ty nemusíš vyhazovat peníze za nesmysly, které nefungují. Jinak platí ! Pravidlo Z3: je zakázáno umisťovat do příspěvku reklamu, inzerci a odkazy vedoucí k vlastnímu prospěchu..

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevecmoudry
hodnocení

0x

Tady je myslím dostatečná odpověď :

etnetera.cz/...

paw*
hodnocení

0x

IMHO Malo zabavy za hodne penez. Neumi umyt ramy, nepreleze z okna na okno a neumyje rohy. Takze usetri jen tu nejleoci praci (umyti plochy skla), co normalne trva 2 minuty.

hobby.idnes.cz/...

tomasek*
hodnocení

0x

Rozhodně to za ty peníze nemá smysl... Rohy oken Vám to neumyje, rámy už vůbec. Navíc to funguje tak, že to dáte na okno a cca po 2 minutách to musíte sundat a dát na další okno (nebo na druhou stranu okna). Možná pokud máte pohybové problémy, tak by to smysl mělo (abyste nemusela lézt na židli a hrát si se stěrkou a hadrem), ale jinak ne. To jedině že by to stálo 500 Kč (možná takovou hodnotu to totiž má)...

fiik*
hodnocení

0x

Měl jsem tu možnost ho mít doma na vyzkoušní... je to pěkná hračka ale to už bych raději koupil mamince robotický vysavač než tuto hračku... jak už tu bylo řečeno neumí umýt rámy, parapety. nedostane se do rohů jako stěrka nebo lidská ruka s kvalitním mikrováknovým hadrem. Já osobně bych koupi nedoporučil, ale když už jí chcete usnadnit umývání oken tak bych doporučil elektronickou stěrku levnyelektro.cz/...

taana
hodnocení

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

hodnocení

0x

Nějak to zařízení nechápu. Mytí oken pro mne znamená - mytí pevného rámu, rámu okna, parapetu vnějšího, parapetu vnitřního a skla.

Mytí skla je z toho nejméně pracné a nejrychlejší. Rozmažu ho mokrým hadrem se saponátem, setřu stěrkou, nastříkám čistou vodou rozprašovačem a setřu stěrkou. Objedu kraje čistým hadříkem a je to. Mám to za pár sekund a nijak se nenadřu. Čučet deset minut, jak se ta obluda skoro nehýbe - děkuju, nechci.

ra252: Je zajímavé, že velmi podobná slova použil můj kamarád v 70tých létech když jsem kupoval automatickou pračku:)

K dotazu - taky jsem chtěl ženě koupit robot pod stromeček, ale po shlédnutí recenzí jsem si to rozmyslel. Použitelnější mi připadá robot WINDORO windoro-robot.cz/..., ale taky asi nic moc.

Srovnání s pračkou mi přide hodně mimo. Odpovídala by spíš máchačka. Vyperu já, máchačka vymáchá cca 5x pomaleji než já , a já vyždímám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]