Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ve středu jsem na KÚ vkládal do katastru nemovitostí sklad nářadí na stavební povolení i s geometrickým plánem. Měl jsem zato, že se platí za tento úkon 1000 Kč. Paní ale po mě nic nechtěla. Budu to platit až někdy jindy? Děkuji.
Dobrý večer, to co jste na katastr podával je zápis novostavby. Jedná se o záznamovou, nikoliv vkladovou listinu. Záznamové listiny nesjou zpoplatněny. Nebudete platit nic. Tedy maximálně v budoucnu za výpis apod., ale za tuhle listinu už nic.
Od příštího roku to bude díky NOZ trošku jinak, spousta toho co šla záznamem bude po novu vklad a bude se hradit jako vklad.
Děkuji za odpovědi, a ještě se zeptám, jak je to s finančním úřadem , když teď budu mít o jednu nemovitost víc - myslím tím daň
z nemovitosti v příštím roce. Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.