Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit vteřinového lepidla

Od: viola* odpovědí: 6 změna:

Nevíte prosím jak dostat fleky od vteřinového lepidla ze šusťákové bundy? Nezabralo ani ředidlo. Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zkuste odstraňovač kyanoakrylátového lepidla. Mají to modelářské prodejny třeba pod názvem Debonder.

hahanaj*
hodnocení

0x

prodává se odstraňovač vteřinového lepidla, ale pokud jste to už něčím patlala, tak nevím zda to pustí- ale zkusit se má vše

majsterjoe*
hodnocení

0x

Podle mych zkusenosti nijak. Nebo pouzit nuzky. Nic mi nepomohlo a kalhoty pouzivam na zahradu.

mike32*
hodnocení

0x

Já bych zkusil šmirgl papír ... :))

hodnocení

0x

Nezbavíte se toho nijak. Nedá se to. Nášivku ze starých džin jako latu na flek?

duha*
hodnocení

0x

na všechna taková lepidla šmír a podobné mám vyzkoušeno mastné třeba sádlo olej indulonu a pod a de to třeba na žvýkačku ,modelínum a tak funguje led

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]