Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
položil jsem si zámkovou dlažbu jako stání pod auto. Podklad dostatečný, až moc (30 cm 32/65, 20 cm 8/16, 5cm 2/5), zhutněno podle technologických postupů. Dlažba 8cm, obdélník. Po položení dlažby jsem ji přejel deskou, jednou podél a jednou napříč. Bohužel zrovna měli v půjčovně tu nejlehčí, cca 50kg. Po měsíci užívání mám pocit, že jakoby pod koly auta se začíná velice mírně(cca 0,5 cm) propadat. Nemám dlažbu pro jistotu ještě přejet jednou, a to deskou aspoň 80-90 kg? Pro jistotu? Nebo počkat do jara a pak eventuelně části rozebrat a podsypat?
Děkuji za Vaše názory
Tomáš
každopádně je lepší vrstvy hustnit na několikrát, tím myslím NE 30 cm. najednou, navíc frakci 32/65 šimrání 50 kilovou deskou nic moc. jednou jsem na to nechal vjet po vibraci deskou ještě válec z vibrací, který zrovna něco dělal poblíž a a ten to zabouchal ještě min. o pět čísel. nechte to ještě projít zimou, rozebrat, dosypat + něco navíc a znovu položit. jinak 5 mm. je ještě pohoda. takže hutni,hutnit a hutnit. konečné přejetí deskou přes dlažbu stačí i 30 kilovou deskou klidně i bez gumy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.