Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, může mi prosím zkušený/á poradit, jak je třeba indstalovat kuch. digestoř s rekuperací, tj. bez odtahu do větrací šachty? Okolnosti mne nutí k použití vestavné digestoře a kladu si otázku, kudy ten vzduch bude vlastně běhat. Z obrázků odsavačů jsem tuto informaci nevyčetla. Díky E.
Ten vzduch je honen pres vnitrni uhlikovy filtr digestore. Ale ucinnost je v porovneni s digestori s odtahem do komina celklem miziva.
Už jsem recirkulační měla a stačílo. moc nepřipaluju
ale měla jsem ji klasicky pod skříňkou, tedy venku. Teď bude muset být uvnitř skříňky, tak mě napadlo, jestli tam nemusí být nějaké otvory...![]()
otvor tam rozhodně být musí ale kde bude je jedno . Můžete ho vyříznout na vrchu a zamaskovat mřížkou. Bez otvoru by to nemělo tah a vzduch by neměl kam proudit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.