Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, může mi prosím zkušený/á poradit, jak je třeba indstalovat kuch. digestoř s rekuperací, tj. bez odtahu do větrací šachty? Okolnosti mne nutí k použití vestavné digestoře a kladu si otázku, kudy ten vzduch bude vlastně běhat. Z obrázků odsavačů jsem tuto informaci nevyčetla. Díky E.
Ten vzduch je honen pres vnitrni uhlikovy filtr digestore. Ale ucinnost je v porovneni s digestori s odtahem do komina celklem miziva.
Už jsem recirkulační měla a stačílo. moc nepřipaluju ale měla jsem ji klasicky pod skříňkou, tedy venku. Teď bude muset být uvnitř skříňky, tak mě napadlo, jestli tam nemusí být nějaké otvory...
otvor tam rozhodně být musí ale kde bude je jedno . Můžete ho vyříznout na vrchu a zamaskovat mřížkou. Bez otvoru by to nemělo tah a vzduch by neměl kam proudit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.