Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer.Chtěla bych se zeptat jestli někdo nevíte a nebo neznáte nějakého opraváře či zedníka,který by mi přestavěl na domku kachlová kamna.Nejlépe z Olomouckého kraje Děkuji Gábi
Mám spíše na mysli nějakého staršího zedníka,či kamnáře,který by uměl kamna přestavět z jedné místnosti do druhé.O firmu bych až tak zájem neměla,napíšu na rovinu,že firma si vezme nekřestanské peníze.Děkuji
Kamnářství Orság
Harrachov 14, 795 01 Rýmařov
Konzultace po telefonické dohodě
zdroj: řemeslník z mého rodného kraje
Málokdo chce dnes dělat zadarmo . Kachlová kamna jsou velice drahá věc už z podstaty věci .Je to vše ruční věc . A né vždy odvedená práce odpovídá penězum . Kamna se netestují a učinost tak byvá věcí náhodnou(na koho narazíte) .
Uvědomte si že profík se s tím chce živit a to znamená zaplatit jak jeho práci , tak nástroje , auto , kanelář a i jeho dovolenou
Já bych si samozřejmně práci mile ráda zaplatila,měla jsem jen na mysly,že se mi nechce platit firma která si do toho právě započítá všechny ty věci kolem.Pokud najdu řemeslníka,který to umí a zvládne,velice ráda ho zaplatím!
Ale ty věci okolo právě pokud chce se uživit si musí zaplatit . Vy hledáte někoho ,kdo by to dělal asi jako koníček . Ale doba se změnila a dnes si každý vědomosti chrání . Protože co dnes umí to mu přináší peníze . A nikdo nechce být chudý . A bohatý člověk naopak nepotřebuje plácat nějaký kamna
Ještě bych dodal , že asi tady hledat takového člověka na internetu asi nebude rozumné . Levně to dělají (jako koníčka) starší lidi duchodového věku co už moc nepotřebují peníze a Ti po internetu nešmejdí . Rozumější by bylo objet okolo pár vesnic a poptat se třeba na obecním uřadě , hospodě . Podívat se vubec na jejich práci (co postavily) a zda se vám to bude líbit . Duležitá jae životnost toho co dělají .Protože už jsem viděl i něco co se každách pár let musí opravovat . Oni ty kachle pracují(roztahují se) a né každý si uvědomuje že tam dochází k obrovským teplotním změnám, kdy to chladne a zahřívá se a musí to vydržet mnoho cyklu.
Děkuji vám za odpověd,ale jak jsem již psala,řemeslníka si velice ráda zaplatím,nechci po nokom nic zadarno a ráda ocením odvedenou práci.Píšete že hledám nekoho kdo to dělá jako koníčka ano máte pravdu přesně takového člověka hledám,který mi to udělá třeba bokem po práci a i tak si ty peníze vydělá!Vložila jsem sen dotaz na někoho takového,protož je to poradna a třeba si to přečte někdo kdo má známého a ten má známého a třeba se mi zadaří nekoho takového potkat.Třeba využiji i vaší rady a pár vesnic objedu a poptám se a proto i vám moc děkuji za odpověd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.