Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Měděné okapové svody

Od: rudolfarmar* odpovědí: 8 změna:

"pach" z odpadů u domu mi ničí měděné okapové svody. Umí někdo poradit co se s tím dá dělat?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ano, existují pachové filtry pro okapy, ale nejsou levné..

Potom je ještě varianta lapače střešních splavenin se suchou klapkou (předpokládám, že lapače stř. splavenin nemáte, nebo ano?) a pak je ještě nejjistější možnost..a to udělat "mokrou" Z.U. v patřičné nezámrzné hloubce.

Takže se s tím něco dělat jistě dá.

rudolfarmar*
hodnocení

děkuji za rady

andycibulka*
hodnocení

0x

A jak vam to nicí?

rudolfarmar*
hodnocení

z gajgrů vyndávám šupiny zkorodovaných svodů a svody jsou zeslabeny a u výtoku do gajgru už "okousány"

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Nevím, co v dnešní době a v našem státě nutí lidi, investovat do mědi kamkoliv , co je níž jak 6 metrů? Když ti to neschnije, tak to dříve nebo později odnesou magneti do výkupny surovin. Kámoš si místo čehokoliv kovového namontoval HT roury a má klid. Když něco praskne, lehce si to vymění. Přiznávám, stejně si na to nalepil cedulku, že to není nic, co se dá odnést do sběru, a že je to z plastu. Drží mu to už asi 12 let.

Především - měď je jedovaté svinstvo v civilizovaném světě na takové použití zakázané.

andycibulka*
hodnocení

0x

jestli jsem to pochopil, tak mate okapove svody primo zapustene do geigru.Napada mne, ten svod prerusit a dat tam odlucovac (vlastne ten funguje na listi a svistvo z okapu.) Posilam odkaz : www.google.se/lövavskiljare

mili3478*

Geiger ma zapachovou uzaverku,proto nemuzou vypary narusovat svody ,ani zlab.

doplněno 03.02.14 20:59:

omlouvam se neni to pravda

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]