Nejste přihlášen/a.
"pach" z odpadů u domu mi ničí měděné okapové svody. Umí někdo poradit co se s tím dá dělat?
Ano, existují pachové filtry pro okapy, ale nejsou levné..
Potom je ještě varianta lapače střešních splavenin se suchou klapkou (předpokládám, že lapače stř. splavenin nemáte, nebo ano?) a pak je ještě nejjistější možnost..a to udělat "mokrou" Z.U. v patřičné nezámrzné hloubce.
Takže se s tím něco dělat jistě dá.
Ahoj. Nevím, co v dnešní době a v našem státě nutí lidi, investovat do mědi kamkoliv , co je níž jak 6 metrů? Když ti to neschnije, tak to dříve nebo později odnesou magneti do výkupny surovin. Kámoš si místo čehokoliv kovového namontoval HT roury a má klid. Když něco praskne, lehce si to vymění. Přiznávám, stejně si na to nalepil cedulku, že to není nic, co se dá odnést do sběru, a že je to z plastu. Drží mu to už asi 12 let.
jestli jsem to pochopil, tak mate okapove svody primo zapustene do geigru.Napada mne, ten svod prerusit a dat tam odlucovac (vlastne ten funguje na listi a svistvo z okapu.) Posilam odkaz : www.google.se/lövavskiljare
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.