Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Váha lamina ?

Od: kubinec® odpovědí: 11 změna:

prosím vás nevíte kolik může vážit jedna plotna lamina na výrobu např. skříní?

formát 2700x200x1,8 cm (míry jsou zaokrouhlené)

děkuji

doplněno 06.03.09 21:14:

ehm, pardon spletl jsem se!

tady jsou ty míry = 2070 x 2750 x 18 cm

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Okolo sedmi kilogramů...

doplněno 06.03.09 12:46:

spider potvrdil... ;)

... ale kubinec se asi sekl v rozměrech... *smich*

Nesekl tady jen někdo radí a něví k čemu *smich*

formát 2700x200x1,8 cm (míry jsou zaokrouhlené) uvedl tazatel
Pane kolego, ze zadání je jasné, že formát je prakticky nepřepravitelný. Pro pochopení převedu na metry: 27 x 2 x 1,8!
Posoudil jsem věc jako dvojnásobný překlep a podal výsledek k přířezu 2700 x 200 x 18 vše v mm. Váha sedmi kilogramů pak téměř přesně odpovídá váze, kterou uvedl spider. Co jste tedy chtěl sdělit svou invektivou?
doplněno 06.03.09 15:14:
27 x 2 x 0,018m!

hodnocení

0x

Plná plotna 2070 x 2750 x 18 váží cca 75 kg.

hodnocení

0x

Jo jo ta váha je kolem 70kg;)

jabraka*
hodnocení

0x

Kubo,Pokud potřebuji desky na výrobu skříně,zajedu do OBI nebo jinému prodejci a nechám si to nařezat na míru.Já jezdím k firmě LINEA Trubín.Mají i stránky WEB.Dodají to nařezané i nalepené hrany třeba poštou.

JABRAKA

hodnocení

jj, jen jsem potřeboval vědět tu váhu abych věděl jaké mám koupit kování na posuvné dveře.

tam je to rozdělené dle váhy

XY kování nosnost cca 30kg

YY kování nosnost cca 60 kg, atd atd

Pokud není to kování (vozíky) o moc dražší na větší zátěž než na menší zátěž, vzal bych to na 60 Kg i když to bude předimenzované.

hodnocení

jj, je tam cenový rozdíl cca 150,- kč za sadu, takže žádná hrůza :)

hodnocení

Jupí*ua*, tak jsem to zjistil přímo od firmy KRONOSPAN.

cituji jejich odpověď = Hmotnost desky je cca 66 kg . Tolerance hmotnosti dle normy EN 312 je však +/- 10 %. =

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]