Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu. Mám betonovou terasu, ručně míchaný beton v míchačce, vytvrzený už nějakých 12 let. Po každé zimě se vydrolí, jen někde a nebaví mě pořád ho na jaře opravovat. Potřebiji ho něčím zalít, aby nepropustil vodu, byl odolný vůči mrazům. Aspon v tloušťce něco kolem 3O mm. Aby hmota nebyla zbytečně drahá, ale asi bude. Budu si to dělat sám...nemám peníze pro práci firmy. Přemýšlím o nějaké cementové nebo epoxidové samonivelační hmotě. Prosím o radu. Ještě kolem domu bych dal nějakou izolaci, která bude oblita hmotou. Prosím o Vaše rady. Dlažbu nechci lepit, má s ní špatné zkušenosti, mráz. Děkuji všem, hezký večer. Děkuji i za nějaké odkazy či fotografie.
Před lety jsem opravoval protékající střechu na garáži.Použili jsme směs cementu se slovilaxem.Vzniklou kaší jsme nanesli asi 3 cm vrstvu.Řekl bych,že to je nejlevnější způsob.Vyžaduje ale zatvrdnutí aspoň 3 dny a to bez teplot pod +5 stC.
JABRAKA
Na 3cm už to nebude nivelačka. Viděl bych to na max 1cm nivelačky a pak nalepit dlažbu. Nivelačka, lepidlo a spárovačka flexibilní od Mapei, dlažba třeba Rako, žádná Itálie. Pak by to mělo držet...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.